joi, 16 mai, 2024

Păcănelele Megaways – Detalii tehnice despre această mecanică și TOP sloturi reprezentative!

Distribuie:

Publicat:

În ziua de astăzi, creatorii și furnizorii de software pentru jocuri de noroc nu mai au nicio restricție a imaginației. Acesta este principalul motiv pentru care constant apar noi titluri atractive, care nu diferă doar din punct de vizual, din punct de vedere al graficii, efectelor și tematicii ori a stilului design-ului, ci și din punct de vedere tehnic.

Păcănelele clasice au fost construite pe baza unor linii de plată, pe care dacă ajungeau anumite simboluri, într-o anumită combinație, era acordat un câștig. În ziua de astăzi, lucrurile nu mai sunt atât de simple ori banale, în funcție de cum percepe fiecare jucător sistemele rolelor.

Megaways se află pe lista inovațiilor care a marcat industria jocurilor de noroc, mai ales în zona de online. Află mai multe detalii despre cum s-a întâmplat asta, dar și care sunt cele mai populare titluri cu acest sistem.

Ce este mecanica Megaways?

Megaways este un modificator al rolelor care este întâlnit doar la păcănelele online. El este un sistem extrem de avantajos pentru jucători, deoarece cele câteva maxim zeci de linii de plată, sunt înlocuite cu zeci de mii sau chiar cu sute de mii de modalități de plată. Spre exemplu:

●      Shinning King Megaways – 117 649

●      Fu Fortunes Megaways – 46 656

●      Queen of Wonderland Megaways – 117 649

●      Madame Destiny Megaways – 200 704

Numărul atât de mare de modalități de plată se datorează faptului că mecanica Megaways elimină un număr fix de rânduri. La fiecare rotire, pe matrix ajunge un număr diferit simboluri, unele fiind mai mici, altele mai mari, contribuția lor pentru combinațiile câștigătoare fiind mai mare sau mai mică.

Mecanica Megaways a fost creată de providerul Big Time Gaming, deși au inclus-o în sloturile lor virtuale și alți provideri. Cu toate acestea, drepturile de utilizare ale modificatorului revin BTG, care începând din Aprilie 2018, aparține de compania-mamă Evolution Gaming Group AB.

Deseori, această mecanică este combinată și cu plata tip cluster, adică în grupuri, dar și cu alte funcții sau sisteme.

Exemple de păcănele Megaways

Cazinourile online de top, au portofolii din ce în ce mai cuprinzătoare, așa că vei reuși să găsești destul de repede provocări, inclusiv dacă vrei unele cu sistem Megaways. Dacă nu știi de unde să începi și ai nevoie de câteva sugestii, iată care sunt câteva titluri pe care să le încerci cât mai curând!

The Dog House Megaways

Un prim lucru pe care ar trebui să îl știi despre această păcănea de la Pragmatic Play este că slotul The Dog House Megaways are un RTP bun, de 96.55% și o volatilitate crescută. Cu toate acestea, miza minimă este de 0.2 credite, miza maximă este de 100 credite, iar payout-ul maxim este de x12305.

The Dog House este online atât în versiune clasică, cu 20 de linii de plată, cât și în versiune Megaways, unde are 117649 modalități de plată. În această ultimă variantă, păcăneaua are numeroase surprize, de la Rotiri Gratuite și multiplicatori, până la simboluri Wild extra.

The Ruby Megaways

Video slotul The Ruby Megaways de la iSoftBet a fost lansat în primăvara anului 2021, are un RTP de 96.11% și o volatilitate medie spre mare. El are un payout maxim de x35000 și miza minimă acceptată este de 0.2 credite, în timp ce miza maximă este de doar 20 de credite.

Această versiune a păcănelei The Ruby are o mecanică a rolelor tip cascadă, ceea ce înseamnă mai multe șanse de câștig, simboluri misterioase și numeroase alte surprize. Printre cele mai apreciate de către jucători sunt Rundele Gratuite care vin însoțite de multiplicatori nelimitați.

Recomandări suplimentare de video sloturi Megaways

Dacă ești în căutarea mai multor provocări atipice, precum păcănelele cu sistem Megaways, atunci iată alte câteva sugestii pe care să le încerci de pe computer, laptop sau de pe dispozitive mobile:

●      Great Rhino Megaways

●      Twin Spin Megaways

●      Moriarty Megaways

●      Dazzle Me Megaways

●      Extra Chilli Megaways

Pe de altă parte, dacă ești fan al tematicilor fantasy ori al celor inspirate din mitologie, există unele video sloturi captivante, precum:

●      Divine Fortune Megaways

●      Power of Thor Megaways

●      Aztec Gold Extra Gold Megaways

●      Curse of the Werewolf Megaways

●      Neptune's Fortune Megaways

Indiferent de jocul sau de jocurile pe care le alegi, fă investiții moderate și fii responsabil cu bugetul pe care-l aloci acestui hobby! Distrează-te doar la operatori licențiați, informându-te asupra specificațiilor tehnice pe care le are păcăneaua, pentru a știi cam la ce să te aștepți, înainte să te implici financiar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img