Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră gălățeni

0
45

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești, pe timpul unei misiuni specifice în zona de responsabilitate, au descoperit și ridicat în vederea confiscării zeci de flacoane cu parfumuri de diferite mărci, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un tânăr din Galaţi intenţiona să le comercializeze.

În data de 20.01.2022, în jurul orei 01.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Frumușița, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 25 de ani, domicilat pe raza judeţului Galați.

"În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, lucrătorii noștri au descoperit 59 de flacoane cu parfum de diferite mărci, având inscripționate numele unor firme consacrate în producerea de parfumuri, pentru care nu existau documente de provenienţă.  " declara cei de la frontiera

Pe timpul cercetărilor efectuate, bărbatul a declarat că a achiziționat bunurile de la un prieten,  cu scopul de a le comercializa.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor descoperite, în vederea expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea lor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.