duminică, 19 mai, 2024

Prețul exorbitant al unui ceas purtat de Simona Halep. Jucătoarea de tenis și-a etalat bijuteria în mediul online

Distribuie:

Publicat:

Când ești unul dintre sportivii de top ai lumii, îți permiți să porți numai branduri de lux. Simona Halep se încadrează în această categorie și nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul care costă cât un apartament. Iată prețul exorbitant al bijuteriei pe care jucătoarea de tenis a purtat-o într-un restaurant din Capitală!

La 30 de ani, Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis a României și a reușit să-și creeze viața la care mulți doar visează. Astfel, sportiva își permite să poarte un ceas al cărui preț este amețitor.

Ce preț exorbitant are ceasul purtat de Simona Halep

Recent, Simona s-a afițat pe rețele de socializare purtând un ceas de lux la mână, într-un restaurant din București. Potrivit prosport.ro, bijuteria valorează 80.000 de dolari, fiind unul dintre produsele companiei elvețiene Hublot, care o sponsorizează pe campioană.

În prezent, jucătoarea antrenată de Patrick Mouratoglou petrece ultimele zile de relaxare înaintea sezonului de hard american. Ea va participa la turneul de la Washington, care are loc în n perioada 1 – 7 august.

Printre activitățile din vacanță ale sporrtivei s-a numărat și o ieșire în oraș, de care a profitat pentr a-și etala ceasul de 80.000 de dolari.

Simona și-a făcut poze în care este scos în evidență accesoriul de lux și a a postat una dintre ele pe contul său de Instagram, fără să uite să eticheteze firma producătoare, care o sponsorizează din anul 2016.

Ceasul este Hublot Big Bang One Click Saphire, cel mai scump din colecția sportivei și cel pe care l-ar fi pierdut temporar în 2020, într-un restaurant din Capitală. În trecut, Simona a recunoscut că este pasionată de ceasuri de lux și este colecționară. De asemenea, colecționează telefoane.

„Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, a spus Simona Halep.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img