vineri, 24 mai, 2024

Presa elvețiană a mers pe urmele amantei lui Putin: Președintele Rusiei ar avea doi băieți cu fosta gimnastă Alina Kabayeva, unul dintre ei născut în Elveția

Distribuie:

Publicat:

Presa a aflat că gimnasta rusă și fost deputat în Duma de Stat Alina Kabayeva, supranumită amanta lui Vladimir Putin, a dat naștere la doi băieți.

Acest lucru a fost raportat de ziarul elvețian Sonntags Zeitung, care citează o cunoștință a medicului care ar fi asistat-o pe Kabayeva la ambele nașteri. Numele medicilor și al cunoscuților nu sunt dezvăluite.

Potrivit publicației, primul băiat (potrivit altor surse, gemeni) s-a născut în 2015, iar cel de-al doilea – patru ani mai târziu, în 2019. De asemenea, se menționează că prima naștere a lui Kabayeva a avut loc în clinica cantonului elvețian Ticino din Lugano, în cel mai strict secret.

Articolul din publicația elvețiană:

Apartamentele VIP sunt demne, priveliștea se întinde până la Lacul Lugano, totul pare scump și exclusivist. Clinica Sant'Anna este una dintre cele mai renumite maternități din Ticino; pe site-ul său web, aceasta își face reclamă pentru clienți internaționali, în special ruși. Un copil al președintelui rus Vladimir Putin s-ar fi născut în această clinică, sub palmieri, la începutul anului 2015. Mama: Alina Kabayeva, în vârstă de 38 de ani, campioană europeană și mondială la gimnastică ritmică. Din cauza contorsionărilor sale incredibile, ea este numită și "cea mai elastică femeie din Rusia".

Zvonurile despre legătura secretă dintre Kabayeva și Putin au apărut de mai multe ori în ultimii ani. De la atacul rusesc asupra Ucrainei, însă, speculațiile au devenit din ce în ce mai categorice. Presa serioasă și mai puțin serioasă a relatat despre cel puțin patru copii pe care Kabayeva se presupune că i-ar avea împreună cu Putin, inclusiv gemeni. Au existat chiar și zvonuri conform cărora fosta atletă de top și copiii ei prezidențiali aveau pașapoarte elvețiene și se ascundeau într-o cabană secretă din Alpii elvețieni.

SonntagsZeitung a încercat în ultimele săptămâni să afle adevărul despre aceste zvonuri. Nu s-a găsit nicio dovadă care să susțină teoria pașapoartelor elvețiene și a ascunzătorii elvețiene. Cu toate acestea, o sursă demnă de încredere și bine informată confirmă nașterea în Ticino. Un ginecolog elvețian cu rădăcini rusești a ajutat-o pe Alina Kabayeva să dea naștere la doi băieți. Primul băiat s-a născut în 2015 la Clinica Sant'Anna, iar al doilea în 2019 la Moscova. Tatăl: Vladimir Putin.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img