vineri, 26 aprilie, 2024

Prietenul care l-a adapostit pe criminalul Lepa, retinut la Timisoara. Socant ce i-a facut iubitei sale, despre care se crede ca ar fi gravida

Distribuie:

Publicat:

Prietenul criminalului politistului Cristian Amariei a fost retinut pentru 24 de ore, la Timisoara, dupa ce si-a lovit iubita in fata unei societati comerciale. Barbatul de 31 de ani este cel care l-a ascuns pe Ionel Marcel Lepa in casa din Remetea Mare in casa a fost gasit de politisti. 

Politistii Sectiei 3 Timisoara l-au retinut pentru 24 de ore pe complicele criminalului Lepa, miercuri, 5 iunie. El si-a lovit concubina, despre care se crede ca ar fi gravida, in fata unei societati comerciale din Timisoara. 

Femeia de 27 de ani a fost trasa de par si muscata de nas, iar in urma agresiunii a primit 4-5 zile de ingrijiri medicale.   

Este cercetat pentru lovire si alte violente si pentru amenintare, dupa ce a amenintat un barbat despre care credea ca are ceva cu iubita lui. 

A fost introdus in arestul IPJ, urmand ca joi, 6 iunie, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara cu propunere de luare a unei masuri preventive. 

Individul este cel care l-a adapostit in casa bunicii lui pe Ionel Marcel Lepa, criminalul care duminica a ucis un politist la Timisoara, in timp ce omul legii se afla in misiune pentru capturarea lui, fiind dat in urmarire generala. El a fost prins marti noapte in aceeasi casa din Remetea Mare in care politistii au descoperit luni dimineata urme de sange. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img