Profesoara le-a cerut sa deseneze un supererou, toti colegii au ras de el cand a desenat un gunoier, profesoara l-a certat apoi si-u batut joc. A doua zi copilul a lipsit, cand a aflat unde e, profesoarei i s-au inmuiat picioarele de rusine

0
55

Aceasta poveste a fost inspirata din fapte reale si a fost pusa in imagini de catre o companie de asigurari de viata din Thailanda. Veti vedea ca, de fapt, nu este o reclama, ci o poveste minunata.

O profesoara de scoala generala cere elevilor sai sa deseneze un supererou, mai precis ce supererou ar vrea ei sa devina.

In mod normal, si asa cum era si de asteptat, copiii din clasa au fost foarte fericiti, toti si-au imaginat personaje care ingheata timpul, care pot zbura, care pot muta obiectele… Dar numai unul dintre ei a reusit sa atraga atentia profesoarei: el a desenat un gunoier.

Gunoierul fusese desenat de catre un elev pe nume Pornchai, iar profesoara a observat ca personajul lui avea multe puteri speciale foarte interesante: casca pentru protejarea mediului, scanerul pentru crime, armura anti-masina care il face si invizibil, dispozitiv de comunicare, si multe altele. Cele care au impresionat-o pe profesoara au fost mai ales aceste puteri: protejarea mamei in fata pericolelor, conducerea mamei acasa in siguranta.

Copilul, dupa scoala, isi ajuta mama care lucra ca gunoier pe strazi. Pentru el un gunoier era un erou fiindca acest gunoier era cel mai special: era mama lui!

Priviti clipul incredibil de emotionant:

" width="500">

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.