sâmbătă, 11 mai, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 2 octombrie: Soare si temperaturi ridicate in Romania

Distribuie:

Publicat:

Vremea de marti 2 octombrie se anunta frumoasa, spre deosebire de ziua precedenta. Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere, iar soarele isi va face aparitia. 

Marti in prima parte a zilei va mai ploua slab in mod izolat in sud-estul tarii, in restul teritoriului cerul urmand sa fie variabil spre mai mult senin. Vantul va sufla slab in cea mai mare parte a tarii, cel mult moderat in nordul extrem al Moldovei. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 17 si 22 de grade in Transilvania si Maramures, 22-27 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 19-24 de grade in Moldova, cu valori usor mai scazute asteptate doar in Obcinele Bucovinei. 

Vremea in Bucuresti 2 octombrie 2018
Potrivit vremea ido, Vremea in Bucuresti se anunta deosebit de frumoasa, cu cer in mare parte senin si temperaturi semnificativ crescute. Valorile maxime si minime se vor incadra intre 23°C si 11°C. Vantul sufla moderat cu 10 si 15 km/h. Vremea se va mentine frumoasa la Bucuresti pe tot parcusul saptamanii, desi valorile vor scadea cu doua-trei grade. 

Prognoza meteo la munte si la mare 2 octombrie 2018
Vremea la munte, de marti, 2 octombrie, va fi insorita. De altfel, prognoza meteo anunta ca va fi cea mai calduroasa zi din saptamana la munte. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 20°C si 8°C. Vantul sufla moderat si nu sunt anuntate ploi. La mare va fi o zi cu soare, temperaturile depasesc 20 de grade Celsius, iar sufla moderat. Urmeaza zile calduroase pe litoral.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img