Prognoza meteo pentru sambata, 29 septembrie: Ploi si temperaturi in scadere in Romania

0
77

Vremea din 29 septembrie se anunta instabila, cu ploi si temperaturi in scadere, in Romania. Prognoza meteo anunta vreme schimbatoare.

In weekend vremea va fi schimbatoare, sambata fiind asteptate unele precipitatii slabe sub forma de ploaie local in estul tarii, iar duminica cerul se va degaja din nou in toate regiunile. Temperaturile vor fi placute sambata, cu maxime de pana la 20-25 de grade Celsius la nivel national, in timp ce duminica se asteapta o usoara racire pe partea estica, temperaturile la nivelul intregii tari urmand sa fie incadrate in general intre 17 si 22 de grade, cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei si in nordul Moldovei, iar cele mai ridicate in sudul Banatului si al Olteniei. 

Vremea Bucuresti 29 septembrie
Potrivit vremea ido, Vremea din 29 septembrie la Bucuresti aduce temperaturi in scadere fata de ziua precedenta. Ploile usoare isi pot face aparitia, iar vantul va sufla moderat. Cerul va fi partial innorat, iar maximele si minimele termice se vor incadra intre 23°C si 10°C. Vantul va sufla moderat cu 15 si 25 km/h. Duminica vremea se va raci considerabil, temperaturile nu vor depasi 19 grade Celsius.

Vremea la munte 29 septembrie 
Vremea la munte va fi ploioasa si rece, cu temperaturi maxime si minime ce se incadreaza intre 18°C si 4°C. Vantu va sufla slab, iar cantitatea de precipitatii va atinge  2 l/m². Duminica ploile se opresc, dar temperaturile mai scad cu inca trei grade. 

Vremea la mare 29 septembrie 2018
Vremea la mare va fi relativ calda la mare, fara modificari mari in ce priveste valorile termice, care in acest weekend se vor situa in jurul a 21 de grade Celsius. Nu sunt anuntate ploi, iar vantul va sufla moderat. Duminica si luni vor fi doua zile ploioase la mare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.