sâmbătă, 25 mai, 2024

Rares Bogdan recunoaste ca PNL nu va bate PSD: ‘Bag mana in foc ca vom lua peste 25%, dar nu bag mana in foc ca vom lua peste PSD’

Distribuie:

Publicat:

Rareș Bogdan a spus, duminică, într-un miting la Focșani, că PNL a ajuns la 27% în opțiunile de vot ale românilor și că partidul e pe un trend ascendent, în timp ce PSD se prăbușește. Însă, luni seara, la România TV, fostul jurnalist, cap de listă la europarlamentare din partea PNL, a spus că bagă mâna în foc că liberalii vor scoate cel puțin 25% la europarlamentare, dar că nu vor depăși PSD.

Conform celui mai recent sondaj CURS, efectuat în perioada 5 aprilie – 28 aprilie, dacă duminică ar fi organizate alegerile europarlamentare, PSD ar fi votat de 32% din cei care au indicat o opțiune de vot, PNL de 25%, Alianța 2020 (USR+PLUS) de 12%, ALDE cu 10%, Pro România cu 9% și PMP și UDMR cu câte 5%.

”Bag mâna în foc că vom lua peste 25%, dar nu bag mâna în foc că vom lua peste PSD. Eu nu am încredere în PSD că vor organiza alegeri corecte și libere. Nu pot ei fura cât putem noi vota. USR – PLUS va lua între 12 și 14%. Eu mă bazez pe ei și pe PMP, dacă va intra în Parlament, pentru a forma o coaliție în Parlament.”, a declarat Rareș Bogdan la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img