sâmbătă, 20 aprilie, 2024

REVOLTATOR: Sofer de la TRANSMIR-prins baut la volan

Distribuie:

Publicat:

Un muncitor al societatii care se ocupa cu lucrarile de deszapezirea pe drumurile nationale si europene din judetul Vaslui (SC TRANSMIR SRL) a fost prins baut la volan in timp ce efectua lucrari cu utilajul intr-una dintre zonele cele ma afectate de ninsoare si viscol din zona Husului.

Barbatul de 39 ani, domiciliat in municipiul Barlad, angajat al societatii responsabile cu deszapezirea- Transmir, actiona cu utilajul pe raza localitatii Valea Grecului, pe Drumul National 24 B, Husi Albita.

Echipajele Politiei Rutiere, care se aflau in zona pentru a dirija circulatia pe drumul inzapezit, au surprins soferul in timp ce efectua manevre nesigure, motiv pentru care i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Ocazie cu care, suspiciunile politistilor s-a confirmat, rezultatul testarii fiind de 0,39 mg alcool pur in aerul expirat.

La un pas de limita penala a alcoolemie, care este de 0,40 mg alcool pur in aerul expirat, soferul a scapat doar cu o amenda si cu permisul suspendat.

„Avand in vedere ca in urma testarii cu aparatul a rezultat o vaaloare de 0,39 mg/litru alcool pur in aerul expirat, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu noua puncte amenda, respectiv 810 lei, si, totodata, i s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile”, a declarat subcomisarul Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img