luni, 6 mai, 2024

S-a intors roata! Vulpita, plina de furie din cauza colaborarii dintre Rafaelo si Viorel: „De data asta s-a pus capac”

Distribuie:

Publicat:

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Viorel turba de furie prin platoul emisiunii prezentată de Mirela Vaida, din cauza colaborării dintre soția Vulpiță și artistul Rafaelo, iată că s-a întors roata. Rolurile au fost inversate. De data aceasta, Veronica este cea deranjată la culme de dorința soțului ei de a colabora cu fostul concurent de la Puterea Dragostei.Vulpița a ajuns la capătul disperării după ce a aflat că Rafaelo a acceptat să lanseze o piesă și cu soțul ei, Viorel, motiv pentru care, tânăra din Blăgești este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze. Aceasta susține sus și tare că nu mai vrea să îl vadă pe bărbat și că nu mai există cale de împăcare, de data aceasta.

Vulpița nu vrea să accepte colaborarea dintre Viorel și Rafaelo

Veronica și Rafaelo au ajuns pe primul loc în trending, iar asta l-a făcut pe Viorel să ia atitudine. Cum să o lase pe Vulpița să rămână pe primul loc? Acesta e hotărât să o întreacă în ale muzicii. Astfel, acesta i-a propus lui Rafaelo o colaborare, iar artistul a acceptat. Artistul a transmis că își dorește să lanseze o piesă și cu Viorel! Vulpița, însă, când a auzit o asemenea veste, a răbufnit și se opune categoric, la fel cum a făcut și Viorel în urmă cu ceva timp. 

Cu toate că Rafaelo a acceptat această colaborare, Veronica nu este deloc supărată pe el, ci doar pe soțul ei, iar asta pentru că nu poate și nu vrea să accepte acest lucru. 

„Nu vreau să te văd în fața ochilor. (…) Eu nu vreau să te văd în fața mea.  Eu nu i-am dat un răspuns. Nu mai vreau nimic! Data asta s-a pus capac”, a spus Vulpița, susținând că de data aceasta divorțul este un lucru cert.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img