luni, 29 aprilie, 2024

Sapunul chinezesc care slabeste

Distribuie:

Publicat:

Cum ar fi sa puteti slabi la fel de usor cum faceti dus? Ei bine, chiar puteti! Se pare ca, la o folosire indelungata, sapunul „Aoqili Diet” reuseste sa obtina astfel de rezultate. O senzatie placuta pe corp, miros discret, dar mai ales cativa centimetri in minus.

Sapunul „Aoqili Diet” (care se pronunta „ouch-a-lee”) este o formula pe baza de ierburi marine, produsa in China. Desi este vorba despre un sapun, scopul principal al acestuia nu este, cum ne-am fi asteptat, de a curata pielea, ci de a elimina grasimea. Producatorii sustin ca „Aoqili Diet” actioneaza asupra moleculelor de grasime de sub piele, reducandu-le marimea si aspectul. Asemeni un detoxifiant pe baza de ierburi, sapunul are rolul de a elimina apa si lipidele din celulele de grasime, tonifiind pielea. In timp ce are un miros frumos si lasa o senzatie placuta pe piele, fiind ideal pentru dusuri, „Aoqili Diet” ajuta si la slabit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa-l folositi in timpul dusurilor fierbinti exact ca pe un sapun normal. El trebuie frecat timp de trei-cinci minute pe pielea umeda, dupa care pielea trebuie spalata din abundenta cu apa calda. Primele rezultate ale folosirii sapunului vor aparea in decursul a 90 de zile de la prima utilizare, noteaza taifasuri.ro.

Pe langa proprietatile detoxifiante si de conturare a formelor corpului, avantajele sapunului sunt legate de calitatea ingredientelor folosite la crearea lui. Un baton de sapun contine ierburi marine, gel de aloe vera, parfum natural si apa. Se pare ca pudra, dar si frunzele ierburilor de mare din sapun sunt cele care reduc stratul de grasime de sub piele. Sapunul este deci foarte simplu de intrebuintat si nu provoaca alergii. Singurul dezavantaj al acestuia este ca, odata oprita folosirea sa, stratul de grasime de sub piele are sanse serioase sa se depuna la loc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img