miercuri, 29 mai, 2024

Scăderea hipertensiunii, la îndemâna oricui: Alimentul bogat în potasiu care restabilește echilibrul – Se găsește în orice casă

Distribuie:

Publicat:

Tensiunea arterială ridicată, cunoscută și sub denumirea de hipertensiune arterială, poate crește riscul de apariție a unor probleme grave de sănătate, cum ar fi atacuri de cord și accident vascular cerebral. Din fericire, puteți reduce o valoare ridicată prin modificări simple ale dietei, inclusiv o băutură roșie.

Hipertensiunea arterială descrie o forță mare a sângelui împotriva pereților arterelor. Dacă această forță este suficient de mare, poate duce în cele din urmă la boli de inimă și alte probleme de sănătate. Vestea bună este că o dietă sănătoasă poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale.

Hipertensiunea arterială este adesea denumită „condiție tăcută”.

Caracterizata de lipsa simptomelor, netratarea hipertensiunii arteriale poate avea repercusiuni grave sub forma unor probleme de sanatate, potrivit doctorulzilei.ro.

O modalitate de a reduce o valoare ridicată a acestui indice vinovat este încorporarea sucului roșu în dieta ta. Blood Pressure UK spune că băutura roșie care poate reduce hipertensiunea arterială este sucul de roșii. Motivul pentru care sucul este atât de puternic este conținutul său de potasiu. Potasiul este un mineral care are multiple funcții esențiale în corpul tău. Consumul sau consumul de alimente și băuturi bogate în acest mineral poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale crescute.

Cum scade potasiul tensiunea arterială?

Mineralul joacă un rol în cât de mult lichid este păstrat în corpul tău, precum și cât de mult este eliberat.Dacă corpul tău ține apă, acest lucru va avea ca rezultat mai mult lichid în sânge.

Acest lucru pune apoi mai multă presiune pe pereții arterelor, ceea ce vă crește tensiunea arterială.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img