luni, 6 mai, 2024

Scandal MONSTRU in Educatie! Ministrul Liviu Pop a reusit sa o comita din nou

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a reusit sa provoace un scandal de proportii in sistemul de Educatie. Intr-un demers fulger de schimbare a inspectorilor scolari judeteni, ministrul a comis o gafa, dupa ce a demis inspectorul judetean de la Ialomita, dar in document scrie ca este vorba despre cel de la Arad.

Printre cei 13 inspectori demisi de ministrul Educatiei se numara si Luminita Barcari, inspector scolar general in Ialomita, care sustine ca a fost inlocuita pe nedrept. Mai mult, i se reproseaza greselile facute de inspectorul scolar general din Arad, scrie presa locala.

„Nu am fost notificata ca voi fi schimbata din functie iar peste 15 zile sa mi se dea ordinul de revocare, asa cum spune legea, ci pur si simplu pe fax au venit amandoua documentele odata, si notificarea si ordinul de revocare, n-au mai avut rabdare cei din Minister sa treaca termenul legal”, a mai spus fostul inspector.

„Ca sa va dati seama cum se lucreaza la Ministerul Educatiei din notificarea trimisa de ministrul educatiei la Ialomita reiese ca Luminita Barcari este revocata din functie pentru ca inspectorul scolar general din judetul Arad nu si-a indeplinit atributiunile din contractul de management! Atat eu cat si ceilalti 12 colegi din tara ii vom face plange penala ministrului Liviu Pop.”, mai arata Barcari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img