duminică, 19 mai, 2024

Secretul tineretii lui Jennifer Lopez: cele trei ingrediente la care a renuntat definitiv

Distribuie:

Publicat:

Desi are 49 de ani, Jennifer Lopez arata din ce in ce mai bine, imaginile postate recent pe contul ei de Instagram dezvaluindu-i silueta senzationala.

Mesele ei nu includ niciodata alimente procesate. Mai mult, aproape tot ceea ce mananca Lopez este organic. Un pranz obisnuit include somon si o salata generoasa de legume si frunze verzi. Broccoli, ardei si dovlecei, stropiti cu vinegreta sau frunze de kale cu bucatele de branza si seminte de dovleac prajite pe deasupra sunt doua dintre salatele ei favorite. Cand vine vorba de cina, artista trece pe proteine – ”Imi place carnea de porc si pui, gatita in stil portorican!”, a declarat JLo pentru UsWeekly, adaugand ca, drept garnitura, prefera quinoa sau cartofii dulci, facuti la cuptor.
 
Gustarile ei sunt sanatoase. Desi are un program incarcat, artista nu asteapta niciodata sa i se faca foame. ”Am intotdeauna la mine gustari sanatoase, precum fructe si legume”, a marturisit ea revistei People.
 

Slabiciunea ei sunt chipsurile de ciocolata. Cand simte nevoia sa ia o pauza de la dieta ei stricta, Lopez are o slabiciune. Conform dezvaluirilor lui Alex Rodriguez, iubitul ei, placerea ei vinovata sunt inghetata si fursecurile cu chipsuri de ciocolata, noteaza perfecte.ro.
 
Nu se limiteaza la un singur gen de exercitii fizice. Aceasta are mai multi antrenori personali. Cand este in Los Angeles, Lopez se antreneaza cu Tracy Anderson, o instructoare de fitness preferata si de alte celebritati, precum Gwyneth Paltrow. La New York, are un antrenor diferit, care are o abordare diferita cand vine vorba de exercitiile fizice, David Kirsch. Kirsch este fan al genoflexiunilor, flotarilor si al boxului, in timp ce Tracy Anderson prefera ”freestyle”. Ceea ce inseamna exercitii pentru brate cu greutati mici, plus miscari pentru posterior si coapse.
 
Jennifer Lopez nu se atinge de aceste trei tentatii. Cu totii avem viciile noastre, precum ciocolata sau mancarea de la fast food, insa Jennnifer Lopez pare sa nu aiba niciunul. ”Nu fumez, nu beau alcool si nu beau cafea”, a spus ea pentru UsWeekly. In rare ocazii, bea cate o cafea, dar este intotdeauna decofeinizata.
 
Motivul pentru care pielea ei arata atat de tanara. ”Nu stau aproape niciodata la soare, iar daca stau, ma dau cu multa crema cu factor de protectie solara”. Tenul ei perfect este unul dintre motivele pentru care Jennifer sta departe de cafeina si alcool: ”Acestea iti distrug pielea pe masura ce imbatranesti”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img