duminică, 28 aprilie, 2024

Te-ai nascut toamna? Citeste acest articol si descopera ce spun astrologii despre personalitatea ta

Distribuie:

Publicat:

Stiinta a demonstrat recent ca anotimpul in care venim pe lume ne influenteaza caracterul, starile emotionale si chiar inteligenta.

Dar astrologia a descoperit aceste lucruri cu sute de ani in urma. Iata ce spun astrele despre cei care s-au nascut toamna.

Psihologii sustin ca persoanele care s-au nascut toamna, mai ales in lunile octombrie si noiembrie, sunt mai inclinate catre o atitudine negativa si pesimista.

Astrologii au observat cu totul alte trasaturi, care s-au confirmat in sute si mii de astrograme ale nativilor din aceasta perioada.

Toamna este anotimpul planurilor si al actiunii

Dupa o vara in care ne-am relaxat si ne-am distrat, toamna vine cu planuri noi, cu provocari, cu strategii mai agresive pentru a ne atinge scopurile pe care ni le-am propus de-a lungul anului.
Persoanele care s-au nascut toamna sunt mai organizate, mai atente si mai muncitoare.

Sunt pragmatice, materialiste, dar concentrate asupra obiectivelor lor. Sunt oameni de actiune, iar atitudinea lor ambitioasa ii influenteaza intr-un mod pozitiv si pe cei din jur.

Dragostea – un mister, daca te-ai nascut toamna

Nativii din lunile de toamna sunt usor de descifrat in ceea ce priveste cariera si ambitiile lor personale.

Dar sunt o enigma, cand vine vorba despre dragoste. La prima vedere par detasati, obiectivi, usor nepasatori, dar, in realitate, sunt romantici si foarte sensibili.

Cine ii cunoaste bine, stie ca sunt foarte profunzi cand se indragostesc si ca pot oferi totul persoanei iubite. Dar au nevoie de incurajare si de multa afectiune pentru a se deschide.

Nativii toamnei, cei mai descurcareti

Conform tipologiilor astrologice, persoanele care s-au nascut toamna sunt puternic influentate de Venus si de Marte, iar acest lucru ne spune ca sunt mult mai descurcareti decat cei nascuti vara sau primavara.

Ei gasesc repede solutii la orice, nu pierd timpul cand trebuie sa rezolve ceva complicat. Pun mana pe telefon si cauta ajutoare, cer bani si sfaturi, actioneaza imediat si problemele sunt depasite!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img