joi, 16 mai, 2024

Un betiv si-a pierdut ultimii bani la pacanele si s-a apucat de distrus cosuri de gunoi. A primit o amenda de doar 300 de lei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

La data de 27 iunie 2018, in jurul orelor 23:00, Dispeceratul Politiei Locale a dirijat politistii locali din cadrul Serviciului 4 Politie Locala, pe bulevardul Socola, deoarece o persoana distrugea cosurilepentru gunoi amplasate pe domeniul public.

"Lucratorii institutiei noastre s-au deplasat operativ la adresa indicata, ocazie cu care l-au identificat pe numitul I. B. C., de 27 ani, domiciliat in municipiul Iasi care a distrus 5 (cinci) cosuri pentru gunoi. Persoana in cauza a precizat faptul ca a pierdut bani la jocurile de noroc, si pe fondul consumului de alcool avea o stare de nervozitate, motiv pentru care a inceput sa distruga mobilierul stradal. Pentru fapta comisa, acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 300 lei, conform H.C.L.M. Iasi nr. 172/2002, privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza Municipiului Iasi. De asemeanea, a fost informata Primaria Municipiului Iasi, in vederea recuperarii prejudiciului creat", au precizat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img