sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Un nou cadidat si-a depus dosarul pentru sefia DNA

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce Paula Tanase, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, si-a depus candidatura la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru functia de sef al DNA, un alt candidat si-a depus dosarul. Este vorba despre Generalul-maior Nicolae Lupulescu. Acesta activeaza in cadrul Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General din 14 martie 2016, cand a fost detajat pentru o perioada de trei ani. El a candidat si pentru sefia DIICOT, dupa ce Alina Bica a fost arestata, insa nu a fost admis.

Este cea de-a doua campanie de selectie demarata de institutia condusa de Tudorel Toader pentru conducerea DNA, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca niciunul dintre cei patru candidati inscrisi in prima runda nu intruneste conditiile necesare.

Cei patru candidati inscrisi pentru postul de procuror-sef DNA si care au fost respinsi de Tudorel Toader au fost Florentina Mirica, procuror-sef serviciu la Sectia de combatere a coruptiei din cadrul DNA, Cristian Lazar, procuror sef adjunct la Sectia urmarire penala din cadrul Parchetului General, Marius Iacob, procuror sef adjunct al DNA si Elena Grecu, procuror sef serviciu in structura centrala a DNA, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img