duminică, 28 aprilie, 2024

Un politist in atacul FC 2002 Vaslui

Distribuie:

Publicat:

FC 2002 Vaslui s-a pus serios pe treaba si cauta fotbalisti care sa o ajute in misiunea de accedere in liga a treia. Oficialii clubului vasluian au pus mana pe un jucator cu un CV impresionant. Este vorba despre Bogdan Morosan, care a lasat pentru moment cariera de profesionist, pentru un post la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple al Judetului Vaslui.

In 2009, Bogdan Morosan era considerat un atacant de mare perspectiva si aducea prin golurile sale titlul national la juniori B Politehnicii Timisoara. Onoare traita dupa 17 ani de Orasul de pe Bega la aceasta categorie de varsta. Antrenorul Vladimir Petrovic l-a introdus ca junior pe lista UEFA pentru jocurile cu finlandezii de la MYPA, dar ”Moro” nu primea sanse la prima echipa alb-violeta de la acea vreme. A profitat mai tarziu de o eroare din contractul sau si a mers in B la Petrolul. A inceput sa joace si a promovat cu ”Lupii galbeni”, dar aici a intevenit prima piedica, din partea antrenorului Valeriu Rachita.

”Am avut acolo o perioada frumoasa intr-adevar. Dar nu s-a concretizat mai departe, dupa ce am promovat in Liga I”, spune Bogdan Morosan.

Cu toate acestea, jucatorul de 25 de ani nu a renuntat la fotbal si a inceput din liga a treia, la Hunedoara, trecand apoi la Recas, cu care a promovat in liga secunda: ”Cand sa iesim in prim plan, s-a facut mutarea aceasta minunata la Timisoara. Au tinut jucatorii de la vechea Poli si noua ne-au dat un sut in fund, desi toti meritam sa fim acolo. Pe carca noastra sunt ei acolo unde ii vedeti. A fost o noua dezamagire, din moment ce am fi luptat cu posibilitati de a ajunge chiar in Liga I”.

Bogdan a incercat si Europa, jucand la tineretul lui Holstein Kiel, in Germania. Revenit acasa, in 2015 el a inceput Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera ”Avram Iancu” Oradea. Intre timp, noul atacant al FC Vaslui a ajuns la Serviciul de Pasapoarte.

C.V. Bogdan Vasile Morosan (6.03.1992, Timisoara)
2008-2009 Poli Timisoara – Campion national cu juniorii B
2009-2010 Poli II Timisoara (Liga a III-a)
2010-2011 Petrolul Ploiesti – promovare in Liga I
2011-2012 FC Hunedoara (Liga a III-a)
2011-2012 ACS Recas – promovare in Liga a II-a
2012-2013 Millenium Giarmata (Liga a III-a)
2013-2014 Holstein Kiel II (Germania)
2014-2015 Millenium Giarmata (Liga a III-a)
2014-2015 Progresul Racovita (Liga a IV-a)
2015-2017 Timisul Sag (Liga a IV-a)

Ambitii mari la FC 2002 Vaslui

FC 2002 Vaslui are planuri mari, obiectivul fiind promovarea in liga a treia.
”Suntem in discutii avansate cu mai multi jucatori valorosi din liga a patra. Speram sa concretizam transferurile in perioada imediata, astfel incat sa fim in formula completa la start de sezon. Ne dorim promovarea in liga a treia. Suntem pregatiti pentru acest lucru. Incep sa apara si sustinatori financiari alaturi de noi. Vrem sa readucem fotbalul vasluian pe harta Romaniei”, au spus conducatorii FC 2002 Vaslui.

Antrenor la gruparea vasluiana este Ionut Popa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img