marți, 14 mai, 2024

INTALNIRE DE GRAD ZERO CU PIETARII BARLADENI

Distribuie:

Publicat:

O premiera ,atat pentru comerciantii si producatorii care isi desfasoara activitatea in Piata Centrala barladeana cat si pentru salariatii acestui serviciu. Acestia si-au dat intalnire pentru a se cunoaste mai bine , actiunea fiind initiata de Iulian Bica noul director al acestui serviciu. Cei prezenti au avut posibilitatea sa isi spuna ofurile, cele mai multe fiind in legatura cu rezervarea tarabelor pe timpul iernii, curatenia din Piata, numarul mic al producatorilor cu „ patalama adevarata” si conditii civilizate pentru a-si expune marfa. Cu rabdare, Bica le-a ascultat doleantele si le-a promis ca in cel mai scurt timp vor vedea primele schimbari la locul de munca. 

„ Voi inainta Consiliului Local Municipal un nou regulament de functionare si organizare a pietei, vom schimba acoperisul si vom verifica la sange, cu ajutorul primarilor, veridicitatea adeverintelor de producator. In cel mai scurt scurt vom instala si camerele video pentru supraveghere si impreuna cu Politia Locala vom asigura climatul de securitate” .                                                                                              
Lipsa locurilor de parcare si platirea acelei taxe de 1 leu ori de cate ori trebuie sa intre in piata pentru a-si aproviziona chioscul sau taraba a fost un alt punct fierbinte enuntat de cei prezenti.                                                                                                                              
Dar cea mai interesanta dezvaluire a intalnirii au fost acuzele , aduse din partea comerciantilor la adresa colegilor lor, ca fura la cantar. Asadar, in momentele lor de sinceritate acestia au recunoscut ca toata lumea „ ciupeste „ cumparatorul de buna credinta.                                                                                                                         
Si cum „ speranta moare ultima” toata lumea a plecat bucuroasa acasa si tragand nadejdea ca lucrurile vor intra in normal si la Piata, Cimitir, Parcari si nu in ultimul rand .. la SPA!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img