Un vasluian care fugise dintr-o unitate medicala ieseana, depistat de politistii in localitatea unde avea resedinta de domiciliu

0
52

 În cadrul activităţilor operative desfăşurate astăzi, 8 ianuarie 2023,, poliţiştii vasluieni au căutat și depistat un bărbat care a fugit dintr-o unitate medicală din județul Iași.

Astăzi, 8 ianuarie 2023, ora 10.00, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, au căutat și depistat în localitatea/comuna Lipovăț, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate.

Acesta fusese internat într-o unitate medicală, din comuna Grajduri, județul Iași, în baza sentinței penale nr. 30 din 8 decembrie 2022 a Judecătoriei Vaslui și a fugit din unitatea medicală în noaptea de 7/8 ianuarie 2023.

Persoana sus-menționată a fost predată unei escorte din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, în vederea reinternării la unitatea medicală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.