Urmarit international depistat de politistii vasluieni

0
39

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au preluat și escortat un bărbat de 28 de ani, din Republica Moldova, care figura urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare.

      La data de 6 ianuarie 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița (județul Vaslui) au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, cu cetățenie moldovenească, domiciliat în Republica Moldova, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis un mandat european de arestare.

      Acesta era căutat în baza unui mandat emis de către Tribunalul din Memmingen (landul Bavaria), pentru săvârșirea infracțiunii de furt în grup organizat, infracțiune săvârșită pe teritoriul statului german.

       Polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au preluat bărbatul și l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

     Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat provizoriu, pe o perioadă de 15 zile, de către Curtea de Apel Iași.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.