Unde a fost văzută Alina Sorescu, la scurt timp după ce Alex Ciucu i-a deschis proces

0
147

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu urmează să se separe și în mod legal, după ce o bună perioadă de timp au circulat zvonuri cu privire la despărţirea dintre cei doi. Iată unde a fost văzută cântăreața la scurt timp după ce s-a aflat că tatăl copiilor săi i-a deschis proces.

În plin proces de divorț, Alina Sorescu a găsit forţa necesară să meargă mai departe. Se pare că artista îşi doreşte să se concentreze pe carieră şi să lase în urmă problemele.

Recent, aceasta a publicat pe reţelele de socializare mai multe fotografii în care apare cu un zâmbet larg pe faţă. Deşi actele de divorţ au fost deja depuse, acest lucru pare că nu a afectat-o pe solistă.

Mai exact, Alina Sorescu a urcat pe pagina sa de Instagram, imagini din platoul Televiziunii Române, acolo unde a început un nou proiect.

„La filmari ????”, a scris Alina Sorescu în dreptul fotografiilor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fetițe

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu s-au cunoscut în 2018, iar împreună au două fetițe: Elena Carolina, în vârstă de opt ani și Ana Raisa, în vârstă de cinci anișori. În ultima perioadă, însă, au tot existat zvonuri despre un posibil divorț între cei doi.

”Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, spunea, în trecut, Alexandru Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.