Vlăduța Lupău, experiență neplăcută cu un medic în timpul sarcinii: „Mi-a luat și o căruță de bani”

0
29

Vlăduța Lupău (31 de ani) și jucătorul de fotbal Adrian Rus (27 de ani) vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. Recent, în mediul online, interpreta de muzică populară a dezvăluit că, în urmă cu câteva săptămâni, a avut o experiență foarte neplăcută cu un medic.
 

Vlăduța Lupău, experiență neplăcută cu un medic în timpul sarcinii: „Mi-a luat și o căruță de bani”

„Am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni, din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața. Am luat-o și eu la razna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare”, a povestit Vlăduța Lupău. „Ajung acolo, medicul nu avea halat. Nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce, pentru o femeie de rând, mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine”, a completat.
 

„Mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu.

Mă gândeam că, dacă dai peste unul de-ăla, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a mai spus. Ultima consultație a fost un succes, însă. „Sunt fericită! Bebe e bine și frumos… Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor. Mi-a explicat mură-n gură totul. Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe. Mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe”, a mai dezvăluit artista.
 

În aprilie 2022, invitată în podcastul „Fain & Simplu”, Vlăduța a dezvăluit că, înaintea acestei sarcini, a pierdut alte două.

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a declarat Vlăduța Lupău.
 

„Boala asta nu are leac prin tratament. Acum, nu sunt eu medic, dar am fost pe la mulți medici, până am ajuns la operație.

Endometrioza este o boală a secolului la femei. Nu are așa o deslușire, din ce cauză, de unde, care e motivul apariției acestei boli. Ea tot crește, crește și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, poate să recidiveze”, a continuat. „După am mai făcut niște analize și analizele alea au spus că am niște probleme la sânge, care, din nou, este o problemă în rândul femeilor. (…) Și boala aia de sânge ține de trombofilie. (…) 1 din 3 femei se confruntă cumva cu o sarcină pierdută din cauza acestor analize de sânge, pentru că nu le știi și te întrebi de ce. Abia după ce pierzi o sarcină ajungi să afli că asta e problema”, a mai spus.

„O sarcină îți aduce și cea mai mare fericire, dar și cele mai mari frici sau stresuri, să zic așa. (…) Nu m-am bucurat absolut deloc până să trec pragul de trei luni, să am toate analizele din lume făcute, primite, confirmate că totul e în regulă”, a completat.
  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.