duminică, 12 mai, 2024

UPDATE: Autocarele cu membrii PSD pleaca spre Bucuresti – FOTO/LIVE VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: La Centrul Expozitional sunt prezenti dor cativa primari, de la Roscani, Schitu Duca, Ungheni si Voinesti. Este dubios cum primarii din judet nu s-au organizat cu totii ca sa dea un semnal de unitate. Se pare ca unii din ei nici nu vor participa la miting.

UPDATE: Maricel Popa si parlamentarii PSD s-au intalnit cu protestatarii. Popa le explica ca autostrada se va face

UPDATE: La fata locului au ajuns si reprezentantii asociatiilor civice "Impreuna pentru A8" si "Moldova vrea Autostrada" care afiseaza un banner urias alb "Vrem unitate pentru Moldova. Vrem Autostrada!"

Acestia sustin ca membrii care pleaca astazi la miting trebuie sa duca acest mesaj la centru pentru sustinerea Autostrazii Iasi – Tg. Mures.

PSD-istii din Iasi incep sa se adune in zona centrului expozitional din CUG, de unde vor pleca catre Bucuresti pentru a participa la mitingul organziat de conducerea social decmoratilor in Capitala.

La aceasta ora sunt cateva zeci de persoane care asteapa sa ajunga mijloacele de transport, care au fost inchiriate de organizatia social democatra, acestia urmand sa plece organizat in Capitala.

La fata locului si-a facut prezenta si Maricel Popa, presedintele PSD Iasi, consilieri locali, consilieri judeteni si mai multi politicieni din judet.

De la Iasi se estimeaza ca vor pleca circa 500 de persoane, doar din municipiu. In total vor fi peste 70 de autocare si microbuze pline de simpatizanti PSD din Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img