duminică, 19 mai, 2024

UPDATE: Autoritatile husene si judetene reincep cautarile femeii disparute – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In aceasta dimineata, in jurul orei 08:30, autoritatile din Husi, au reinceput cautarile femeii de 47, disparuta de acasa duminica, 27 august. Conform familiei, ea se afla intr-o stare avansata de depresie din cauza unei boli. Politistii din cadrul Sectiei Husi, jandarmii si pompierii vor peria efectiv zonele din apropierea municipiului Husi. Actiunile sunt coordonate de comisarul sef al politiei husene – Catalin BAGU si de Eduard Popica – prefectul judetului Vaslui. In cursul acestei zile, cautarile se vor desfasura pe dealurile de la iesirea din Husi catre Padureni .

Un comandament de urgenta este reunit in aceste momente pe raza municipiului Husi. Centrul de comanda al cautarilor va fi amplasat la baza dealului de la Motoc. Eduard Popica, prefectul judetului, va fi cordoonatorul actiunii. El va fi asistat de comandantul Politiei Husi, de jandarmi, Pompieri Husi, dar si de sefii de birouri. 

 La fata locului se afla si Doru Pantiru, seful IPJ Vaslui si Bogdan Apetrei primadjunctul ISU Vaslui. 

Au fost aduse forte de la nivelul judetului, pentru a se demara o ampla actiune de cautare a femeii disparute, in varsta de 47 de ani.

De mentionat este faptul ca aceasta era grav bolnava si suferea de depresie.

 ”M-am deplasat la Husi, impreuna cu domnul comisar sef Doru Gabriel Pantiru, seful Inspectoratului de Politie al judetului Vaslui, pentru a sta de vorba cu familia si pentru a incepe cautarile. Structurile Ministerului Afacerilor Interne fac eforturi ca sa o gaseasca pe femeie. Facem apel si la populatie, in caz ca au vazut aceasta persoana sau au informatii despre ea, sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.

        La momentul disparitiei, femeia purta pantaloni de culoare neagra, bluza de culoare bleumarin cu motive florale. Este incaltata cu pantofi de culoare gri cu talpa dreapta si avea asupra sa o geanta de mana de culoare bej.

       Semnalmente: inaltime – 1,60 – 1,65 m, ochi caprui, par saten tuns pana in dreptul umerilor, ten deschis, constitutie robusta, semn particular – alunita sub nara stanga.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img