sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Vasile Tonita:”Transportul in comun pentru care m-am luptat sa il ofer barladenilor, este ceea ce ei au meritat din plin!”

Distribuie:

Publicat:

Material de propaganda electorala

Sunt un om care, desi am ajuns sa pun bazele unei firme care, in prezent, ofera 160 de locuri de munca, prefer modestia si modul viata care sa ne aminteasca, de cate ori uitam, ca beneficiile existentei noastre pe pamant sunt de la Dumnezeu.

Principiul de la care nu pot sa abdic este ca daca Dumnezeu iti da, tu esti dator sa dai mai departe, si acest principiu este calauza dupa care mi-am organizat viata si imi conduc afacerea.

Consider ca respectul fata de clientul meu, fata de omul care imi cumpara produsele si serviciile pe care le vand, tebuie sa se reflecte in calitatea acestora. Nu in vorbe! Imi este jena sa incasez banii unui om, care poate isi rupe de la gura ca sa-mi plateasca, fara a fi sigur ca ceea ce primeste el in schimbul banilor ii aduce multumire.

In urma cu ceva timp, cand SC Vertrantis, firma familiei mele, a intrat in lupta grea pentru obtinerea dreptului de a presta serviciul de transport in comun din Barlad, dupa ani si ani de zile in care calatorii au fost umiliti de serviciile cu care erau tratati, am stat mult sa ma gandesc.

Investitia pe care urma sa o facem era uriasa. In afara de lupta cu sistemul, cu interesele de partid ale unora, impunea un imprumut bancar coplesitor, ca sa nu mai vorbim de lipsa de sustinere din toate directiile. Eu nu am facut politica pana acum, nu am ”spate”, nu stiu cum altfel poti sa realizezi ceva, fara a munci mult, serios, fara a transpira, fara a avea emotii si fara a ma ruga la Dumnezeu.

Alta cale pentru a castiga licitatia nu a fost decat aceea de a da totul, de a nu face rabat de la calitate, de a ne asuma riscuri uriase, de care nu am scapat, deoarece amortizarea investitiei va dura multa vreme.

As fi putut sa fac compromisuri, sa vin in fata barladenilor cu masini second-hand si sa mint ca sunt nemaipomenite, probabil as fi putut sa pacalesc si chiar sa cumpar sistemul, daca mi-ar fi trecut prin cap asa ceva, asa incat astazi, pe strazile orasului sa circule autobuze poluante, care sa ne afecteze sanatatea noua si copiilor nostri.

Dar am preferat sa fac totul ca la carte. Am si eu copii, am si nepoti. Traim cu totii in acest oras, sau in apropiere, respiram acelasi aer. Nu am posibilitatea sa imi cumpar aer curat, nepoluat, nu-i asa? Impart cu dumneavoastra aerul acestei zone. Este motivul pentru care am decis ca, indiferent cat m-ar costa, trebuie sa ofer calitate si respect. Respectandu-va pe dumneavoastra, ma respect pe mine insumi si pe cei dragi sufletului meu. Am ajuns, deci, la principiul care ma calauzeste: daca Dumnezeu imi da, trebuie sa dau si eu mai departe!

Cu respect, Vasile Tonita, candidat PMP la Senatul Romaniei”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img