sâmbătă, 25 mai, 2024

Vaslui: Ambitiile lui Gusatu inainte de debutul in Liga

Distribuie:

Publicat:

Radu Gusatu inca nu a cunoscut aerul Ligii Nationale, evoluand pana acum doar pentru CSU Craiova, in divizia A, iar cea mai buna clasare a fostei sale echipe a fost locul 3 in sezonul trecut.

”Am inceput handbalul la Craiova, cand eram in clasa a opta. In ultimii trei ani am jucat in divizie, la CSU Craiova. In ultimul am avut evolutie remarcabile. A fost cel mai bun an pentru mine. Asa m-am remarcat si am ajuns in Liga”, povesteste Radu.

La 20 de ani, visul i s-a implinit, semnand cu HC Vaslui: ”Am ales Vaslui, pentru a ajunge in Liga Nationala. Am fost tentat de oferta si am decis sa dau curs, pentru a-mi implini visul. Au mai fost discutii si cu alte echipe, insa fara a se trece la ceva concret. Singurii care m-au dorit sunt Vasluiul”.

Sandu Iacob a fost cel care l-a determinat sa aleaga gruparea vasluiana, iar jucatorul spera sa profite la maximum de sansa oferita.

”E o onoare pentru mine sa fiu antrenat de Sandu Iacob. E un fost jucator emblematic pentru Romania. E o sansa extraordinara, pe care nu doresc sa o ratez. Vreau sa joc cat mai multe minute la Vaslui, sa capat experienta si sa ajung cat mai sus in Liga Nationala”, a completat Radu Gusatu, cel care spera sa-l faca uitat pe fostul pivot al vasluienilor, Didi Hrimiuc.

Obiectivele tanarului handbalist sunt indraznete si spera, cu ajutorul HC Vaslui, sa intre in vederile selectionerului: ”Visul meu este sa fac pasul la echipa nationala”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img