miercuri, 15 mai, 2024

Vaslui: Si-au scos tricourile la licitatie

Distribuie:

Publicat:

Primul care a raspuns initiativei Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vaslui si Sports4Children Foundation este fostul fundas al FC Vaslui, Ionut Balaur, actualmente titular la FC Voluntari, cu care a castigat Cupa si Supercupa Romaniei.

”E o placere sa pot da o mana de ajutor unor copii care nu au o situatie foarte buna. Am fost copil si nu pot uita placerea si bucuria pe care o simti atunci cand cineva te ajuta”, a spus Ionut Balaur.

Tot de la Voluntari si-a dat acordul pentru participarea la Campania ”Fotbal din Suflet pentru copii” un alt vasluian, Mihai Vodut, care spera sa stranga cat mai multi bani, prin valorificarea tricoului de joc.

Marian Tarsa, transferat in aceasta vara la FC Botosani, s-a alaturat initiativei, fiind primul care a trimis organizatorilor tricoul de joc si o esarfa.

”In cadrul editiei 2017 a turneului de fotbal pe teren redus-Summer Cup, AJF Vaslui, impreuna cu Asociatia Solidar si Sports4Children Foundation (USA) isi dau mana in derularea unui proiect cu caracter umanitar, pentru ca fotbalul nu este doar despre victorie si castig. Fotbalul este despre si cu Oameni. Astfel, in urmatoarea perioada, fotbalistii vasluieni care evolueaza in Liga I vor pune la dispozitie tricourile de joc originale de la echipele lor de club, tricouri care urmeaza sa fie folosite la o licitatie on-line. Banii rezultati in urma acestei activitati urmand a fi folositi intr-o actiune cu caracter umanitar, destinata exclusiv copiiilor”, a precizat Bogdan Gheorghita, presedintele AJF Vaslui.

Campaniei se vor mai alatura inca doi vasluieni, Vasile Buhaescu, de la Juventus Bucuresti, si Andrei Ciobanu, de la campioana, Viitorul Constanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img