marți, 7 mai, 2024

Vaslui : Andreea Aporcariti, onorata sa fie sefa unei generatii greu incercate de pandemia de coronavirus – FOTO

Distribuie:

Publicat:

La Liceul ”Stefan Procopiu”, Andreea Aporcariti este sefa de promotie din acest an, cu media generala 9.85. Ea are ca diriginte pe profesorul Adrian Achihaitei.

”In momentul de fata, planurile mele de viitor vizeaza promovarea cu bine a examenului de bacalaureat si, nu in ultimul rand, imi doresc sa studiez arhivistica”, a precizat Andreea.

Desi au existat si perioade mai dificile, cei 4 ani de liceu vor ramane in amintirea absolventei de la ”Procopiu” ca fiind cei mai frumosi ani ai vietii sale.

”Sunt anii care mi-au lasat cele mai frumoase si emotionante amintiri, caci am avut oportunitatea sa traversez aceasta etapa din viata mea alaturi de un colectiv colegial de exceptie si sa fiu indrumata de profesori realmente remarcabili”, a adaugat Andreea, care se simte onorata a fi sefa de promotii a unei generatii greu incercata de istorie:

”Exista si bucurie, dar nu e deplina, caci am fost lipsita de ocazia de a sarbatori acest moment final alaturi de colegii mei. Regretele sunt incomensurabile, atat pentru mine, cat si pentru toti colegii mei. Erau momentele cele mai asteptate de noi si e atat de trist ca am incheiat clasa a 12-a intr-un mod atat de brutal. E o perioada foarte grea pentru toti oamenii, nu numai pentru elevi. Insa, pentru elevii din anii terminali aceasta perioada a constituit o mare incercare”.

Sfatul Andreei Aporcariti pentru generatiile mai tinere e sa se bucure din plin de viata de liceean si ”sa nu uite nici de studiu, care este foarte important pentru a avea un viitor luminos”.

Desi isi iubeste orasul natal, Andreea vrea sa se stabileasca in alta parte a tarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img