luni, 29 aprilie, 2024

Vasluienii care au dezmembrat autoturisme si au aruncat pe camp resturi, sanctionati de Politia Locala – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Joi, 3 februarie, echipajul de poliție locală aflat în serviciul de patrulare pe str. Metalurgiei pentru monitorizarea zonelor predispuse depozitării ilegale de deșeuri, a constatat faptul că, pe o suprafață de teren, sunt abandonate mai multe deșeuri din plastic și sticlă, provenite din dezmembrări auto.

“Polițiștii locali au demarat acțiuni de verificare pentru a obține indicii privind proveniența acestor deșeuri. Pe baza indiciilor de la fața locului, s-a luat legătura cu reprezentantul unei firme de dezmembrări auto și, în urma informațiilor obținute, polițiștii locali au stabilit identitatea persoanelor responsabile cu depozitarea ilegală a deșeurilor. Pe numele celor patru persoane, cu domiciliul în județul Bacău, au fost întocmite procese-verbale de contravenție cu amendă în cuantum total de 4500 lei. Totodată, persoanele identificate au ridicat deșeurile și le-au transportat în vederea depozitării și neutralizării în locul special amenajat, contravaloarea serviciilor de neutralizare fiind achitată de contravenienți către SC GOSCOM SA.

Pe această cale, rugăm cetățenii municipiului Vaslui ca, ori de câte ori constată încălcarea normelor legale privind depozitarea deșeurilor, să sesizeze dispeceratul Poliției Locale Vaslui la numerele de telefon 0745376704, 0235/315756.” Declara cei de la Politia Locala Vaslui

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img