Veste buna !VREMEA se va incalzi semnificativ

0
53

Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Innorarile se vor extinde treptat in toata tara, iar precipitatiile vor fi mai frecvente in jumatatea de vest. In zona montana, iar noaptea si in Maramures vor fi mai ales ninsori, iar in Crisana, Banat, Oltenia si local in Transilvania si nordul Moldovei se vor semnala precipitatii mixte. In restul teritoriului doar pe arii restranse vor fi ploi slabe. scrie mediafax.ro

 Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 11 grade in sud-est, iar cele minime se vor situa, in general, intre -5 si 5 grade. Dimineata si noaptea izolat se va semnala ceata.

 IN TARA:

Vremea se va incalzi semnificativ fata de ziua anterioara, devenind calda pentru aceasta data calendaristica, chiar deosebit de calda in jumatatea sudica a teritoriului. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele innorari in vest, centru si nord, unde pe arii restranse, temporar, se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, exceptand nordul Carpatilor Orientali si al Moldovei, unde vor fi mai ales ninsori. Spre seara si noaptea, innorarile se vor accentua la nivelul intregii tari si local vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, ninsori la munte si in nordul Moldovei si predominant ploi in rest. Vantul se va intensifica treptat, din a doua parte a intervalului in majoritatea regiunilor, cele mai mari viteze la rafala urmand a se inregistra pe crestele montane si in sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 grade in nordul Moldovei si 12 grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 7 grade, mai scazute in depresiuni, spre -6 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.