Vindeca toate bolile incurabile, inclusiv cancerul

0
70

Petrolul (Oleum petrae), uleiul de piatra, petrolul lampant sau „gazul“, cum mai este denumit popular acest ingredient din adincurile pamintului, se obtine in urma distilarii titeiului. Acest produs, ridicat la rangul de remediu terapeutic, a fost recomandat initial de catre Samuel Hahneman, parintele homeopatiei, in tratarea cancerului de piele. Incepind cu secolul XX, petrolul dublu rafinat a inceput sa fie intens utilizat in tratarea multor boli: ciroza hepatica, hepatita cronica, ulcer gastroduodenal, diabet zaharat, parazitoze intestinale, colite, pancreatita, difterie, amigdalita, variola, boli de piele (scabie), furunculoza si rani. Prin satele românesti, petrolul lampant se mai foloseste si astazi ca remediu in oprirea singerarii, dezinfectarii si cicatrizarii plagilor. Naturistul Otto Englisch a utilizat pentru prima data petrolul in amestec cu uleiuri volatile, pentru a-i potenta efectul terapeutic. Astazi, acest remediu se stie ca are proprietati dezinfectante, cicatrizante, antioxidante, antitoxice, hipocolesterolemiante, vasodilatatoare si antitumorale. Potrivit ultimelor cercetari, aceste proprietati rezulta, indeosebi, din „stimularea metabolica si imunitara realizata de reactia elementelor structurale ale hidrocarburii cu anumite enzime din organism“. 

In primul rind, petrolul nerafinat este considerat o arma redutabila in combaterea parazitilor. Pentru eliminarea paduchilor este utilizat in tamponari locale, urmate de impachetarea zonei afectate timp de 24 ore. Tamponarile nu se repeta mai des de 48 ore, pentru ca pielea se poate irita sau descuama, dar efectul este cert dupa 1-2 tamponari. Asupra podoabei capilare, un astfel de tratament are si un efect intaritor si regenerator, iar mirosul persistent de petrol dispare dupa 2-3 spalari cu sampon. Petrolul face firul de par matasos si gros. Parazitii intestinali, mai ales ascarizii si oxiurii, se pot elimina prin administrarea unor foarte mici cantitati de petrol dimineata, pe stomacul gol, timp de 7 zile, cu repetare dupa 10 zile. Pentru ca gustul este neplacut, cele 20 picaturi de petrol pot fi administrate cu zahar sau miere. Extern, petrolul nerafinat a mai fost utilizat in vechime in tratarea unor rani infectate greu de vindecat, ulceratii ale pielii cu tendinta de extindere sau pentru eliminarea micozelor de pe talpile picioarelor. Dupa unii utilizatori, chiar contemporani, administrarea zilnica a unei lingurite de petrol nerafinat in putin lapte ar putea avea bune rezultate in caz de TBC pulmonar, mastoza chistica, fibrom uterin si diabet in forme usoare. 

Odinioara, cu petrol se prepara un sapun special, obtinut din spirt, petrol, ceara de albine, sapun obisnuit. In amigdalita, unii bolnavi beau gaz sau masau amigdalele cu degetele inmuiate in petrol, procedura care de obicei dadea rezultatele scontate. Efecte pozitive se spune ca avea totusi cura interna cu petrol, in tuberculoza pulmonara si in diabet. Exista marturii ale unor persoane vindecate de prostata datorita tratamentului intern cu petrol distilat. Produsul se ia in doua etape, zilnic. Prima data se va lua o lingura dimineata, inainte de masa, dupa care bolnavul va sta culcat pe partea dreapta un sfert de ora, apoi pe stinga, tot un sfert de ora. Va alterna astfel pozitiile culcat dreapta-stinga, din 15 in 15 minute, pina la scurgerea unei ore. Seara se ia o lingurita. Pentru potentarea tratamentului, se recomanda ca seara sa se puna si o cataplasma cu argila pe locul tumorii, care se va arunca ulterior, fiind incarcata cu toxine. 

Unii cercetatori sustin ca petrolul dublu rafinat actioneaza ca un citostatic natural, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. Se ia cite o lingurita de gaz dimineata, pe stomacul gol, timp de doua ore nu se maninca nimic, dupa care, pe intreaga perioada a zilei, se vor consuma 2 l de lichide, in special ceaiuri. Cura dureaza 6 saptamini, urmeaza o pauza de 3 luni, dupa care se reia tratamentul timp de 10 zile. In timpul curei se vor evita cafeaua, alcoolul, tutunul si se vor administra doar medicamentele strict recomandate medical. Pot sa apara reactii adverse ca ameteli, greturi, dureri articulare, musculare, somnolenta, apatie, astenie, diaree sau intensificari ale unor afectiuni mai vechi. Sint reactii normale. Oprirea tratamentului poate produce accelerari ale bolii. Cind apare senzatia de foame, ca urmare a administrarii petrolului, organismul se reface, semn ca tratamentul da rezultate. In stadiile III si IV ale dezvoltarii neoplazice, tratamentul va cuprinde 2 lingurite cu petrol, una dimineata si una seara. Sint citate cazuri de vindecare a cancerului terminal sau a parezei faciale, a ulcerului duodenal cu hemoragie generalizata, a tumorilor esofagiene. 

Efectul terapeutic creste daca in petrolul consumat se macereaza plante medicinale recomandate pentru afectiunile tratate. Ceaiurile baute in perioada curei cu petrol, trebuie sa fie sudorifice, depurative, diuretice, laxative, capabile sa ajute la eliminarea toxinelor din organism. Atentie insa si la efectele secundare. E bine sa evite ingerarea de petrol persoanele cu afectiuni ale sistemului digestiv (colita, ulcer), deoarece produsul respectiv ataca flora intestinala. Se poate inlocui in asemenea situatii cu laptele de argila luat de trei ori pe zi (o lingurita dizolvata in 200 ml de apa si tinuta 8 ore la macerat). Se bea cu o ora inainte de mesele principale. Efectul asupra suferinzilor de boli cronice este greu de anticipat fara consultul unui medic. Din acest motiv, este bine ca petrolul nerafinat sa fie folosit cu multa prudenta ca leac intern. Este indicata doar utilizarea externa, cu moderatie si doar in lipsa altor mijloace de vindecare. Intrebati medicul daca e bine sa folositi petrol in tratamentul dumneavoastra. Lichidul poate fi verificat daca este bun astfel: se pune in palma si se freaca bine palmele, daca pielea ramine alba, e bun, daca apar iritatii, nu-l folositi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.