duminică, 19 mai, 2024

Zece zile de rasfat maxim pentru iubita unui politician din Iasi. Duduia a platit scump aceste ifose. Lovitura a venit din partea altui barbat

Distribuie:

Publicat:

• Avocata Mirela Farcas nu a avut parte de functia de sef pe care si-a dorit-o atat de mult • Zece zile a durat bucuria, dupa care iubita vicepresedintelui Consiliului Judetean Iasi a primit vestea soc de la cel care a numit-o in functia de manager

Jale mare in casa unui politician din Iasi. Cand credea ca totul ii merge din plin si i-a aranjat iubitei un post de sef in targ, totul a luat o intorsatura neasteptata. Avocata Mirela Farcas, iubita lui Romeo Olteanu, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, a ramas fara postul de sef peste un spital din Iasi.

Aceasta a fost numita, pe 10 decembrie 2017, manager interimar la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri din Iasi. Ordinul de numire in functie, semnat de ministrul Sanatatii, dr. Florian Bodog, a sosit la unitatea medicala in ziua in care se incheiase concursul pentru postul de manager. Desi se stia de 40 de zile de acest examen si de existenta unui manager interimar, ministrul Bodoga face aceasta numire care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Postul trebuia ocupat, indiferent de urmari, de avocata Mirela Farcas, iubita membrului de seama al PSD Iasi.

Poate ca mizeria ar fi continuat daca cotidianul BUNA ZIUA IASI nu publica aceasta "minunatie" unica in sistemul sanitar iesean. Concursul a fost castigat cu nota 9,55 de jurisul Victor Idriceanu, manager interimar. Postul a fost scos la concurs dupa ce la evaluarea anuala, reprezentantii Ministerului Sanatatii, institutie care administreaza spitalul, au constatat ca managerul Idriceanu nu si-a indeplinti toti indicatorii de performanta si l-au demis.

La concursul care a avut loc inceputul lunii decembrie 2017 s-a inscris si avocata Mirela Farcas, care a fost respinsa la prima proba de selectie a dosarelor, proba eliminatorie. Aceasta nu avea la dosar 4 documente obligatorii. Cu toate acestea, ministrul Sanatatii a numit-o manager interimar in perioada in care se desfasura examenul si avocata fusese respinsa de comisia de concurs.

Mai mult, iubita vicepresedintelui CJ Iasi s-a considerat neindreptatita si a depus contestatie imediat dupa respingerea dosarului, contestatie care a fost respinsa ca nefondata. Pana pe 19 decembrie 2017, Mirela Farcas a fost managerul interimar al Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri, perioada in care a incercat sa se impuna in fata angajatilor.

Ministrul Bodog, obligat sa o demita pe avocata

Ministrul Sanatatii a fost obligat sa dreaga treaba. Astfel, pe 19 decembrie 2017 emite doua ordine. In primul ordin o instiinteaza pe iubita politicianului ca a fost revocata din functia de manager interimar al unitatii medicale si, in al doilea ordin, il numeste manager pe juristul Victor Idriceanu, castigatorul concursului.

Conform ordinului semnat de ministrul Florin Bodoga, acesta va ocupa functia de manager in perioada 19 decembrie 2017 – 19 decembrie 2020. Ce se va intampla in aceasta perioada la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri este greu de spus, pentru ca iubita politicianului nu va renunta asa usor la un post de manager.

Vicepresedintele CJ Iasi, Romeo Olteanu, a fost si prefectul judetului Iasi, dar a fost demis dupa ce, fiind baut, a facut un accident cu masina institutiei pe bulevardul Sararie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img