duminică, 19 mai, 2024

BMan Husi se reinventeaza, pune umarul la Salvarea Romaniei si produce 2000 de combinezoane pe zi – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Mobilitatea exemplara pentru brandul 100% la romanesc ce isi are sediul in micutul orasel Husi, judetul Vaslui . BMan si creatorul sau Vlad Tofan, impreuna cu unita sa echipa formata in timp, s-au reinventat pur si simplu si s-au pus la dispozitie in lupta cu pandemia COVID-19. De la o linie completa de vestimentatie barbateasca, husenii de la BMan, s-au reinventat in doar 1 luna de zile si au inceput productia de combinezoane, mai exact, 2000 de bucati la zi . Vlad Tofan, creatorul BMan, mărturisește ca i-a trebuit o saptamana de zile doar sa se gândească cum sa procedeze in contextul in care pandemia noului coronavirus, il obliga practic sa isi trimita echipa acasa si sa sisteze ceea ce inseamna BMan .  Iar revelatia nu a intarziat sa apara. Avand experienta vanzatorilor si constientizand necesitatea uniformelor medicale pentru cei din prima linie . Zis si facut . Toate posturile din firma au fost si ele reinventate si toata lumea s-a reprofilat si a inceput aventura celor de la Bman catre Salvarea Romaniei . Media de varsta din compania huseana fiind de 28, 4 ani.Primul pas l-a facut incepand sa confecționeze masti de protectie pe care le-a donat diferitelor autoritati locale, iar cateva săptămâni mai tarziu reusind performanta de a fabrica 2000 de combinezoane suta la suta husene. Iar planurile nu se opresc aici, cei de la BMan, se pregatesc sa lanseze o intreaga divizie medicala care sa fie pusa la dispozitie pe termen lung .

“Luand in considerare situatia fara precedent in care ne aflam, este nevoie sa ne adaptam cerintelor si nevoilor pietei. Noi, tinerii de la BMAN, ne-am stabilit un tel maret, si anume, salvarea Romaniei. Asadar, producem in prezent 2000 de combinezoane pe zi, extrem de eficiente si absolut necesare in lupta impotriva COVID-19. Ajutati de agilitatea tinerilor si ghidati de experienta celor mai in varsta, am transformat o idee care parea imposibil de realizat, in realitate: salvarea romanilor si a locurilor de munca.” – declara Vlad Tofan.

Suspendarea contractelor de muncă şi suportarea indemnizaţiei din fondurile Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă până la sfârşitul stării de urgenţă e o soluţie de moment care a dat o gură de oxigen multor agenţi economici, însă, foarte probabil, nu va fi suficient pentru a le permite să evite falimentul lunile următoare. Lucru care nu s-a intamplat la BMan de la Husi . Vlad Tofan a reusit sa  se reinventeze si sa puna umarul la Salvarea Romaniei prin crearea unui alt brand suta la suta romanesc :

“Ne-am dat seama ca este nevoie de ajutorul nostru in aceasta lupta. Pentru ca la BMAN avem resursele necesare, am hotarat sa facem un pas mic, dar foarte important, pentru a veni in ajutorul sistemului medical, greu incercat in aceasta perioada. Ne-am mobilizat, am creat un plan si am schimbat directia firmei in cel mai scurt timp posibil. Demersul a fost facut, si iata-ne, in prezent, producand un numar de 2000 combinezoane pe zi in fabrica noastra. Fireste, avem mai intai grija de personalul nostru. Conditiile in care ne desfasuram activitatea sunt absolut sigure, atat pentru personalul care lucreaza la birou, cat si pentru cel care se ocupa de productie. Combinezoanele noastre au fost supuse la o serie de teste de laborator, prin care s-a verificat rezistenta materialului la o serie de factori, pentru a fi siguri ca oferim doar produse 100% conforme standardelor europene. Totodata, acestea sunt certificate si avizate. Suntem solidari cu cei care muncesc zi si noapte pentru ca persoanele afectate sa se vindece si noi sa ramanem protejati. Combinezoanele produse de BMAN ajung in continuare in unitatile medicale de pe intreg teritoriul tarii, pentru a suplini pana la sfarsitul acestei situatii nevoia atat de mare de materiale de protectie. “ adauga cei de la BMan.

Vlad Tofan este increzator ca Romania va trece peste aceasta perioada grea pentru noi toți, iar principalul ajutor pe care il putem primi este chiar in apropierea noastra, trebuie doar sa existe un strop de vointa:

“Cel mai rapid ajutor il primesti de langa tine. De ce sa importam, cand dispunem de toate resursele pentru a crea cele necesare chiar aici, in Romania? A fost nevoie doar de o idee si de un strop de vointa, pentru ca noi sa incepem acest proces, deci, cu siguranta, si altii se pot mobiliza. In special noi, cei tineri, putem oferi un exemplu de „Asa da!”, si ii putem motiva si pe altii sa se alature cauzei. Ii provocam, astfel, pe toti cei care cred ca nu ne mai facem bine, sa dea o mana de ajutor si sa observe rezultatele. Credem cu tarie ca, in curand, vom depasi aceasta perioada de cumpana, si ne vom putea intoarce la vietile noastre normale. Insa, pana atunci, noi, BMAN, ramanem ferm pe pozitii, si facem tot ce ne sta in putinta pentru ca, alaturi de cei dragi noua, sa fim in continuare bine.” declara convins Vlad Tofan

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img