Horoscop 2020. Cei nascuti pe aceste date au un an bestial

0
84

A aparut primul horoscop pentru anul 2020, realizat de numerologul Mihai Voropchievici dupa zodiacul italian. Voropchievici are vesti extraordinare pentru noi. Horoscopul de mai jos este realizat pentru anul care urmeaza in functie de data nasterii.

Horoscop pentru anul 2020, dupa data nasterii
Cei nascuti pe 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31 ale lunii au parte la anul de o multime de provocari. Se vor schimba multe in viata lor mai ales din punct de vedere amoros. Unii se pot casatori. O parte dintre cei nascuti la aceste date se intorc la matca, adica la familie, iar unii chiar vor face tot posibilul sa isi intemeieze una.

Cei nascuti pe 2, 7, 12, 17, 22 sau 27 ale lunii au un an bestial din toate punctele de vedere. Social, lucrurile se vor schimba in foarte bine, iar din punct de vedere financiar va fi anul in care vor da lovitura. Nu doar ca le vor iesi toate planurile asa cum le propun, dar se vor bucura si de foarte multa sustinere.

Un an bun pentru persoanele nascute pe 5, 10 sau 15 ale lunii
Cei nascuti pe 3, 8, 13, 18, 23 sau 28 ale lunii isi asume greselile comise in anii anteriori si se poate spune ca se vindeca din punct de vedere spiritual. Vor avea loc schimbari in bine si pentru ei, spune Mihai Voropchievici.

Cei nascuti pe 4, 9, 14, 19, 24 sau 29 ale lunii au un an sustinut de eforturile de a-si schimba situatia profesionala in bine. Lucrurile iau intorsaturi exceptionale pentru acesti nativi. Vor intemeia, de asemenea, relatii temeinice la anul.

Cei nascuti pe 5, 10, 15, 20, 25 sau 30 ale lunii au parte de un an minunat, un an in care toate visele lor devin realitate. Trebuie sa iasa din tipare, sa faca schimbarile scontate, sa se redreseze, iar prima parte a anului va fi excelenta pentru asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.