sâmbătă, 18 mai, 2024

Fostul politist de la Stanilesti, regele spargerilor din Iasi, arestat pentru 30 de zile

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Bărbatul se afla de o perioada buna de timp in atenția polițiștilor ieșeni pentru o serie de spargeri și jafuri . Prejudiciul final fiind unul uriaș . Autoritățile ieșene au reușit sa îl prindă in după-amiaza zilei de marți, 22 Februarie, pe Iulian Mădălin Silitră, iar in cursul zilei de 23 Februarie, a fost arest preventiv pentru 30 de zile .

Iulian Mădălin Silitră, a fost agent de politie in cadul IPJ, încadrat din sursa externa in 2017 . Colegii de munca îl cunosc ca pe un impatimit al jocurilor de noroc, in special aparate . Cariera sa in slujba legii nu a durat foarte mult , iar lucrurile au luat o alta întorsătura imediat după ce acesta a provocat un eveniment rutier, fiind și sub influența băuturilor alcoolice . Mai grav a fost faptul ca la sosirea colegilor, acesta nu avea asupra sa arma din dotare, agentul Iulian Mădălin Silitră, fiind nevoit sa își sune tatăl sa i-o aducă de acasă . Acest lucru avea sa ii coste mai târziu pe amandoi . Gurile rele vorbesc despre faptul ca atunci, pistolul ar fi fost amanetat la un Bulibașa din Murgeni . Imediat după aceasta situație tânărul și-a dat demisia și a trecut in partea întunecată a străzii . Prietenii și apropiații nu îl mai recunoșteau , iar el caută sa facă bani din orice.

Tatăl sau, s-a trezit in dimineața zilei de miercuri, 23 Februarie cu mascatii la usa . 2 dube de intervenție rapida au fost observate la locuinta tatălui sau, fost politist de frontiera si acesta . Autoritățile ieșene lucrează acum pentru a pune lucrurile cap la cap si pentru a proba întreaga activitate infracțională a tânărului vasluian .

 

 

————————–

UPDATE: Fostul polițist de 24 de ani din Vaslui a fost surprins de camerele de supraveghere în timpul furtului din 5 noiembrie, când a dat o spargere într-o farmacie din Iași și a luat cu el un seif cu 18.000 de lei.

Fostul polițist este acuzat de anchetatori că a comis nu mai puțin de 10 furturi și tentative de furt la săli de noroc sau farmacii din Iași. Marți, el a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Stirea initiala : Iulian Mădălin Silitră, un tanar din comuna vasluiana Stanilesti, este banuit ca ar fi autorul a 10 spargeri de unitati comerciale din municipiul iasi . Acesta ar fi stiut cum sa se ascunda de politisti deoarece chiar el este un fost politist al IPJ Vaslui . Politistii il cautau pe tanar de luni de zile si era considerat un hot profesionist deoarece nu lasa foarte multe urme dupa spargeri , iar de fiecare data cand a fost incoltit de politisti acesta a reusit sa se faca nevazut .

Ieri, 22 februarie, însă, nu a mai avut atât de mult noroc și a fost încătușat în zona centrala din Iasi . Iulian Madalin Silitra a fost incadrat in politie din sursa externa in anul 2017 . Nu i-a placut prea mult timp printre oamenii legi si s-a apucat de infractiuni .

Jafurile au început să fie date în toamna anului 2021. Fostul politist vasluian a dat lovitură după lovitură în zona Gării din Iași. Acolo a spart farmacii și săli de jocuri, de unde a plecat cu zeci de mii de lei. Cea mai recentă încercare de jaf a fost făcută chiar zilele trecute, când bărbatul a încercat să pătrundă în Alpha Bank, tot în zona Gării, municipiul Iasi. Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img