sâmbătă, 2 martie, 2024

Condamnat căutat de autoritățile din România, depistat la controlul de frontieră din VAMA ALBITA – FOTO  

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile din România, care avea de executat o pedeapsă  privativă de libertate de un an,  pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației rutiere.

În ziua de 3 decembrie a.c, în jurul orei 02.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în țară, pasager într-un microbuz, un bărbat cu cetățenie Republica  Moldova, în vârstă de 29 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă Interpol cu mențiunea persoană urmărită internațional în vederea arestării, emisă de autoritățile din România, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru  săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației rutiere.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img