joi, 29 februarie, 2024

„Culmea sărăciei”. Bătaie pe haine SH la deschiderea unui magazin

Distribuie:

Publicat:

Mai mulți locuitori din Alexandria au așteptat cu interes deschiderea unui magazin second hand în oraș. În momentul în care ușa s-a deschis, hainele la mâna a doua au fost rapid asaltate de locuitorii din Teleorman.

Județul Teleorman se află într-o situație delicată în ceea ce privește creșterea salarială, clasându-se printre cele mai slabe din țară, alături de Tulcea și Vrancea. În aceste județe, salariul lunar net al unui angajat abia atinge suma de 3.200 de lei.

În Teleorman, creșterea salariilor în anul precedent a fost de doar 12%, în condițiile în care rata anuală a inflației a depășit 15%.

Datele de la Institutul Național de Statistică (INS) arată că Capitala, precum și județele Cluj și Timiș, se află în fruntea clasamentului privind cele mai mari salarii medii nete din economia locală.

Un mesaj ironic însoțește un videoclip postat pe pagina de Facebook Alexandria Teleorman, sub titlul “Culmea sărăciei: Bătaie pe hainele second hand la deschiderea unui magazin SH din Alexandria”. Comentariile nu au întârziat să apară:

„Poftim nivel de cultură 😂”

„Cel mai bun barometru al nivelului nostru de trai, fără centre specializate în sondaj. Politicienii într-o lume, populația în alta.”

„La second hand și cele pe care le crezi, “doamne”, când le întâlnești pe stradă 🙄😁😏”

„La ce se înghesuie oamenii aceștia, la “boarfe”? Sunt pe toate drumurile. Mai mare rușinea, fraților.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img