duminică, 12 mai, 2024

Cum isi castiga Mirela Vaida banii! Vedeta a spus totul in direct

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida apare pe sticlă de ani buni, prima dată în rolul de artist, iar acum de prezentator. Mulţi au fost curioşi să afle salariul pe care îl încasează de la Antena 1, iar aceasta a dezvăluit.

 

Mirela Vaida se înscrie în topul celor mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Vedeta de la Acces Direct este tot timpul în platourile de filmare sau pe scenă, iar astăzi a mărturisit în emisiune de unde își câștigă banii, după ce mai mulți fani de pe rețelele de socializare au acuzat-o de faptul că face reclamă mai multor magazine pentru a obține venituri. 

Prezentatoarea tv a dat toate cărțile pe față și a mărturisit că de cele mai multe ori fotografiile postate care par a fi reclame de fapt sunt pentru a-și sprijini prietenii care au nevoie în această perioadă de mai mulți clienți. ”De câte ori fac o astfel de postare o fac pentru prietena mea, Mirela, și nu pentru a câștiga bani. Eu nu sunt un influencer și nu fac bani de postări, ci foarte rar. Vreau să fiu un pireten bun deoarece trăim vremuri grele. Haideți să ajutăm pe unii oameni”, a spus Mirela Vaida în direct!(Citește și: Mirela Vaida, probleme cu copiii: „Din trei, doi sunt bolnavi!”

”Eu îmi câștig banii de la emisiuni, de la spectacole. Dă doamne să avem ce să muncim, că avem rate și alte impozite!”, a mai spus vedeta la Antena 1.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img