duminică, 28 aprilie, 2024

Lino Golden, pe urmele lui Abi Talent! Aroganta suprema prin care arata ca nu mai are nevoie de Alex Velea

Distribuie:

Publicat:

Lino Golden s-a dezis total de Alex Velea! Ce a postat în urmă cu putin timp pe pagina lui de Instagram.

 

Lino Golden și Alex Velea au avut o prietenie strânsă ani de zile. Ei au avut nenumărate colaborări, iar despărțirea din punct de vedere profesional dintre cei doi a venit ca un șoc pentru toată lumea. La fel de șocantă este și aporpierea dintre Lino Golden și un „dușman” al lui Alex Velea: Abi Talent.

Abi Talent și Lino Golden se certau în urmă cu câteva luni în diss-uri, iar acum sunt din nou apropiați. După ce s-a certat cu Alex Velea, Abi Talent a declarat că el și Lino Golden au fost amici, iar acum s-au întâlnit și au discutat despre cele întâmplate. Se pare că trapperul a început să ia din gesturile lui Abi Talent, care este cunoscut pentru modul cum se laudă cu banii, ceasuri și mașini scumpe pe Instagram. În urmă cu puțin timp, Lino Golden a postat un videoclip la InstaStory, în care le arată următorilor un teanc de bani.

Lino Golden, un nou atac la adresa lui Alex Velea: „Oameni care pozează în bunătate”

Atacurile din mediul online nu se opresc din partea celor doi. În urmă cu puțin timp, Lino Golden a mai postat un mesaj cu referire la fostul lui prieten și „părinte” în domeniul muzical.

„Oameni care par/pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?”, a scris Lino Golden în urmă cu puțin timp la InstaStory.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img