duminică, 21 aprilie, 2024

Dacă întâlniți acest polițist pe stradă, strângeți-i mâna! Aseară a mai salvat un om

Distribuie:

Publicat:

Pe pagina de Facebook a Poliției Române strălucește o poveste de curaj și compasiune care demonstrează puterea umană în cele mai intense momente. Un singur gest, o singură intervenție, a fost diferența dintre viață și moarte pentru un individ în pragul disperării. Într-o poveste care ar fi putut avea un final tragic, Gabriel Prioteasa, unul dintre colegii noștri din Dâmbovița, a devenit eroul unei scene tulburătoare. A alergat fără ezitare către un bărbat aflat pe marginea abisului, gata să-și pună capăt zilelor, și, cu o inimă plină de empatie, l-a salvat din întunericul gândurilor sale. O întâmplare care nu numai că a marcat-o pe el, dar a adus și lacrimi de recunoștință în ochii mamei bărbatului, în vârstă de 75 de ani, care a asistat la miracolul vieții înfăptuit de polițistul nostru. Această poveste, despre sărmanul suflet salvat în ultima clipă, ne reamintește că în spatele uniformei de polițist bate un inimă plină de compasiune și devotament pentru protejarea vieții și a valorilor umane. Gabriel, îți suntem profund recunoscători pentru curajul și generozitatea de care ai dat dovadă în acea clipă de cumpănă!

” Un bărbat a fost la doar câteva secunde de a-și pierde viața. Gabriel Prioteasa, colegul nostru din Dâmbovița, a alergat spre el. L-a luat în brațe imediat ce a ajuns, pe un câmp, lângă copacul unde omul voia să-și pună capăt zilelor. I-a vorbit cu blândețe și l-a eliberat.

O imagine dură i-a rămas în minte. Dar preferă să-și amintească ochii bătrânei de 75 de ani. Era mama bărbatului care a fost la doar o îmbrățișare distanță de a-și pierde viața. Ochii ei s-au umplut de lacrimi când a văzut că polițistul i-a salvat fiul în ultima clipă. Și noi îți suntem recunoscători, Gabriel!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img