duminică, 21 aprilie, 2024

Cum și-au cumpărat doi studenți bucureșteni, frate și soră, trei garsoniere și un apartament doar cu banii de la pușculiță

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri din București, frați, au reușit să-și cumpere trei garsoniere și un apartament fără a lua împrumuturi bancare, bazându-se doar pe economiile pe care le-au strâns încă din copilărie. De la o vârstă fragedă, Lucia și Andrei au fost învățați de părinți să gestioneze banii cu responsabilitate și să aprecieze valoarea acestora. Prin intermediul unor jocuri și sarcini adaptate vârstei lor, cei doi au fost încurajați să economisească și să pună deoparte fiecare sumă primită ca recompensă pentru activități în gospodărie sau pentru rezultatele școlare.

La vârsta de 26 de ani, Lucia și, respectiv, 24 de ani, Andrei au reușit să-și asigure o independență financiară solidă, fără să depindă de ajutorul financiar al familiei sau să se bazeze pe câștiguri rapide. Investind constant economiile învățate de la părinți, cei doi au reușit să achiziționeze patru proprietăți imobiliare, inclusiv două garsoniere în Centrul Capitalei și un apartament în Giurgiu.

Educația financiară precoce și riguroasă pe care au primit-o Lucia și Andrei i-a ajutat să facă alegeri înțelepte și să evite ispitele cheltuirii impulsive. În loc să risipească banii pe obiecte inutile, ei au fost încurajați să economisească și să investească pentru viitor. Astfel, chiar și în momentele tentante, cum ar fi vacanțele sau taberele, cei doi au reușit să-și păstreze obiectivele financiare și să-și consolideze economiile pentru proiectele lor ulterioare.

continuarea pe gândul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img