miercuri, 28 februarie, 2024

Deputatul vasluian Eduard-Andrei Popica susține comunitatea din Perieni pentru un viitor prosper

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, comunitatea din comuna Perieni a dat un semnal puternic către un viitor prosper și unit, în timp ce a inaugurat noul sediu al Organizației Locale PSD Perieni. Deputatul vasluian Eduard-Andrei Popica a fost prezent la eveniment și a subliniat importanța solidarității și dorinței cetățenilor de a transforma visurile în realitate.

Cu un sprijin solid din partea comunității, doamna Alina Mihaela Chiper a fost desemnată candidatul Partidului Social Democrat în comuna Perieni, o alegere care reflectă determinarea de a aduce schimbări pozitive în zonă.

Evenimentul nu a fost doar un moment politic, ci și o manifestare a hotărârii de a prioritiza nevoile oamenilor și de a lucra pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii comunei.

Pe măsură ce alegerile se apropie, această demonstrație de unitate și angajament rămâne un reper important pentru comunitate, subliniind că principala preocupare rămâne bunăstarea și progresul cetățenilor.

#Perieni #PSD #UnițiPentruProgres

📍Cu un candidat dedicat și o comunitate puternică și unită alături, comuna Perieni pășește cu încredere într-un viitor prosper
📍Astăzi, am avut onoarea să particip la inaugurarea noului sediu al Organizației Locale PSD Perieni. Cu o comunitate unită în spatele său, doamna Alina Mihaela Chiper a fost desemnată candidatul Partidului Social Democrat în comuna Perieni.
📍A fost mai mult decât un eveniment politic, a fost manifestarea solidarități și dorinței cetățenilor de a transforma visurile în realitate. Pe măsură ce comunitatea se îndreaptă spre alegeri, acest moment rămâne un reper al hotărârii de a face schimbări ce duc spre mai bine!
❗️Pe primul loc oamenii❗️
#PSDVASLUI ” este postarea deputatului lansata pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img