sâmbătă, 2 martie, 2024

Descoperire șocantă în judetul Vaslui: Scheletul unui bărbat disparut de 8 ani găsit în locuință alături de cele două femei decedate!

Distribuie:

Publicat:

Povestea acestei tragedii a prins contur în detalii înfiorătoare. In cazul celor două femei, mama și fiica, în vârstă de 82 și respectiv 55 de ani, s-ar părea că acestea și-au găsit sfârșitul intoxicate cu fumul emanat de sobă, în urma cu câteva zile. Legiștii urmează să stabilească și cauza morții în cazul celui de al treilea cadavru, care nu a fost deocamdată identificat.

Era uscat, schelet, întins pe jos. E mort de câțiva ani! El era în camera din jos, cum se spune și mama și bunica erau moarte în paravan. Nu știu cum au putut sta atâta timp cu băiatul ăla mort în casă?! Bătrâna spunea că e plecat la un preot la Iași, ba că e la un ospiciu… Vecinii au relatat cu uimire și groază întâmplările bizare care au avut loc sub același acoperiș. “Nu ne-am imaginat că stăteau cu mortul în casă!”, au mărturisit ei.

Această poveste tragică, marcată de descoperiri macabre și de o serie de întâmplări stranii, a întunecat comunitatea satului Ștefan cel Mare, aruncând umbra întrebărilor fără răspuns și a misterelor îngropate adânc în trecutul acelei locuințe. Dosarul penal deschis a devenit subiectul unei investigații intense, în speranța de a lumina întunericul care a cuprins această tragedie și de a aduce răspunsuri familiei și comunității lovite de această nenorocire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img