Dificultăți majore de circulație pe DJ 244 C între Husi și Pădureni din cauza zăpezii neîndepărtate – FOTO

0
130

Locuitorii din municipiul Husi și din localitatea Pădureni se confruntă cu dificultăți semnificative de circulație pe DJ 244 C din cauza stratului de zăpadă consistent, iar absența oricărei intervenții din partea drumarilor agravează situația.

Stratul de zăpadă adânc și compact s-a acumulat pe șoseaua care leagă municipiul Husi de localitatea Pădureni, făcându-i pe șoferi să întâmpine dificultăți majore în deplasare. În ciuda eforturilor acestora de a traversa porțiuni acoperite de zăpadă, lipsa unui serviciu de deszăpezire eficient a contribuit la blocarea temporară a traficului în zonă.

De-a lungul acestei rute esențiale, care leagă comunitățile locale și facilitează accesul la resursele necesare, nicio echipă de drumari nu a fost văzută în acțiune. Această lipsă de intervenție a crescut frustrarea și nemulțumirea cetățenilor, care se simt neajutorați în fața condițiilor meteo dificile.

Localnicii solicită autorităților locale și județene să ia măsuri urgente pentru deszăpezirea drumului și asigurarea condițiilor de circulație normale. Această problemă nu afectează doar transportul privat, ci are și impact asupra transportului public și a livrărilor de bunuri esențiale în această regiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.