Dublă tragedie în localitatea Protopopești din județul Vaslui: Soț și soție descoperiți fără suflare, cu urme de tăieturi – FOTO

0
697

Un incident tragic a avut loc astăzi în localitatea Protopopești, comuna Tăcuta, județul Vaslui, unde doi soți au fost găsiți fără suflare în propria locuință. Poliția Municipiului Vaslui a fost alertată în jurul orei 09.22, printr-un apel la numărul de urgență 112, de către fiul victimelor, un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Conform primelor informații, victimele, o femeie de 59 de ani și un bărbat de 62 de ani, prezentau plăgi înțepat-tăiate. Cadavrele au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Având în vedere suspiciunea săvârșirii unor infracțiuni contra vieții, cazul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. În acest sens, a fost deschis un dosar penal, iar cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia și pentru a dispune măsurile legale necesare.

Comunitatea locală este șocată de evenimentul nefericit, iar autoritățile fac apel la orice persoană care ar putea furniza informații relevante să coopereze cu poliția. Vom reveni cu detalii pe măsură ce ancheta progresează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.