Jandarmul vasluian Zamfir Marius din nou campion național – FOTO

0
1012

Plutonierul adjutant Zamfir Marius a obținut din nou titlul de campion național la Campionatul Național de Culturism și Fitness desfășurat recent la Cluj. El a reușit să urce de trei ori pe podium în cadrul secțiunii Speedfit Fitness Challenge, participând la toate cele trei categorii: bronze, silver și gold. Marius a câștigat locul 1 la categoria bronze și locul 2 la categoriile silver și gold.
La acest campionat au participat peste 350 de sportivi din toată țara. Proba Speedfit Fitness Challenge a inclus parcurgerea unor trasee și exerciții fizice, cum ar fi ridicarea de greutăți, alergarea, exerciții de rezistență și alte activități menite să evalueze forța, viteza, rezistența și agilitatea participanților.
Zamfir Marius, un competitor de succes în cadrul Speedfit Fitness Challenge, a devenit din nou campion național. Anul trecut, el a câștigat medalia de aur la Cupa României Fitness Challenge, desfășurată în luna decembrie la București.
Marius este membru al Jandarmeriei Vaslui din 2006 și se numără frecvent printre câștigătorii competițiilor la care participă. În trecut, a obținut numeroase medalii la concursurile naționale de Unifight, Lupte Libere și Judo. Cu peste 20 de ani de experiență în fitness, lupte libere și judo, sportul reprezintă pentru el cea mai mare pasiune, pe care îi place să o împărtășească tuturor.
Pe lângă cariera sa sportivă, Marius este și antrenorul clubului din care face parte, sub îndrumarea sa, clubul a câștigat numeroase medalii la concursurile naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.