Echipa AUR Huși: „Suntem peste tot acasă!” – FOTO

0
1486

În cadrul campaniei electorale, echipa AUR Huși a demonstrat încă o dată că este alături de comunitate, sub sloganul „Suntem peste tot acasă, porțile ni se deschid.” Aceasta a continuat să organizeze evenimente care reflectă preocupările și intențiile lor, dar și frumusețea activităților desfășurate.

Candidatul la funcția de primar, Cătălin Țocu, a obținut un rezultat remarcabil la Iași, coordonând echipa de fotbal juniori ACSM Hușana 1968. „Este o mare satisfacție să vedem tinerii noștri obținând succese și să contribuim la dezvoltarea lor sportivă,” a declarat Țocu.

Maria Rotaru, candidată la Consiliul Local și responsabilă cu divertismentul, a organizat un eveniment unic pentru copiii hușeni, aducând bucurie și zâmbete în oraș. „Îmi doresc să creez cât mai multe momente de fericire pentru cei mici și să le ofer amintiri de neuitat,” a spus Rotaru.

Echipa AUR Huși își împarte sarcinile pentru a excela în toate domeniile, fiind prezentă în toate colțurile orașului. „Suntem o echipă unită și dedicată, și ne bucurăm de sprijinul și entuziasmul comunității noastre,” a adăugat Cătălin Țocu.

Echipa de AUR își propune să câștige încrederea hușenilor prin naturalețe și devotament, continuând să fie activă și implicată în viața comunității.

Pentru mai multe informații, urmăriți activitatea echipei AUR Huși pe canalele de social media și fiți alături de ei în această campanie.

CMF21240330

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.