Un sfert de veac de comunitate – Cărturești în orașul tău

0
300

Experiență unică

Cititorii care vizitează Cărturești spun că e „un loc magic”, „un loc în care mă simt fericită”, „un loc perfect pentru cadouri”. Autentic și inovator, Cărturești definește conceptul de librărie de 24 ani.

O vizită în orice spațiu Cărturești este o experiență în sine. Un refugiu de la agitația orașului, un spațiu primitor pentru întreaga comunitate, Cărturești aduce împreună oameni, cărți, muzică, filme, ceai și accesorii, cadouri deștepte și e gazdă pentru evenimente culturale.

Cărturești este spiritul comunității

Atmosfera din librărie te invită la explorat și descoperit. E locul din oraș în care te poți întoarce iar și iar, unde poți lua o gură aer proaspăt căci naște aspirații noi și scoate la lumină pasiuni vechi, locul care aprinde imaginația și ține vie curiozitatea, locul din care atunci când ieși, lumea e mai mare și tu, mai nerăbdător să te aventurezi prin ea.

În această călătorie ești ghidat de librari pasionați și dornici să-ți ofere recomandări de lecturi sau ghidaj în găsirea cadoului potrivit. De împachetare ne ocupăm noi, oferim gratuit hârtie specială desenată de ilustratori sau designeri români.

Cărturești reflectă spiritul comunității în care se află și se dezvoltă continuu prin contribuția fiecărui membru al echipei și ale publicului. Astăzi avem 54 de librării în România și trei în Republica Moldova, fiecare cu un concept arhitectural unic și spații interioare care reflectă specificul local.

Grija pentru diversitatea produselor la raft, promovarea produselor culturale și experiența cumpărării ne-a adus recunoaștere internațională. Librăria Cărturești Carusel a fost inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, iar Cărturești Verona a fost desemnată Librăria Anului în cadrul London Book Fair International Excellence Awards.

Cărturești este în orașul tău

Vei găsi un loc comod în care să răsfoiești noutățile, un librar mereu pregătit cu recomandări, un cadou special pentru cineva drag. Suntem deschiși de luni până duminică, între 09:00 și 21:00, în Funshop Park (Strada Decebal 46, Vaslui). Dacă nu găsești cărțile dorite în Cărtureștiul tău, comandă-le pe carturesti.ro și nu plătești taxa de transport dacă alegi să le ridici direct din librărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.